Ομόνοια: Στην αναμονή για... Κακουλλή

Ομόνοια: Στην αναμονή για... Κακουλλή

Newsroom
ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Ομόνοιας για το ματς με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (19/10, 18:00), και όλα τα φώτα έχουν πέσει στον Ανδρόνικο Κακουλλή, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς.

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το Σαββατιάτικο ματς (19/10, 18:00) με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου κάνει ο Ανδρόνικος Κακουλλής. Ο Κύπριος στράικερ αποτελεί ουσιαστικά το μοναδικό ερωτηματικό για την Ομόνοια, καθώς Σεμέδο και Στεπίνσκι είναι βέβαιο πως επιστρέφουν στο παιχνίδι με το Παραλίμνι.

Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει αναρρώσει πλήρως και προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Πολωνός φορ εξέτισε την ποινή του για την αποβολή στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Όσον αφορά τον «Κάκου», είναι σε καλύτερη κατάσταση, προπονείται λίγο πιο έντονα και ενδεχομένως να μπει στην αποστολή των «πρασίνων», ακόμη και αν δεν πάρει χρόνο συμμετοχής με τους «βυσσινί». Στο απουσιολόγιο παραμένει ο Μουσιαλόφσκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα