Ομόνοια, Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»

Ομόνοια, Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»

Newsroom
fabiano
Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Φρέιτας, ευχαρίστησε την Ομόνοια σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, ο Βραζιλιάνος υπέγραψε με το «τριφύλλι».

Ο «Γίγαντας» των πρασίνων υπέγραψε με την Ομόνοια... καταλάθος, όταν στην διακοπή για εθνικές ομάδες τραυματίστηκαν οι δύο τερματοφύλακες της ομάδας, Κωνσταντίνος Παναγή και Φράνσις Ουζόχο, και έτσι η ομάδα της Λευκωσίας αναγκάστηκε να αποκτήσει καινούριο τερματοφύλακα μέχρι να αναρρώσουν.

Όταν στις 17/10/2019 υπέγραφε ο Φαμπιάνο, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως αυτός ο άνθρωπος θα προσφέρει τόσα πολλά στο μέλλον και το όνομα του θα γινόταν σύνθημα στα χείλη των ομαδών όποτε μπαίνει για ζέσταμα πριν από κάθε παιχνίδι.

Πλέον, στα συνθήματα των Ομονοιάτων έχει καθιερωθεί το γνωστό «Φαμπιάνο ολε ολε ολε», είτε στο ζέσταμα είτε πριν από κάποια εκτέλεση πέναλτι του αντιπάλου είτε σε μια σπουδαία του απόκρουση.

Τα νούμερα του Βραζιλιάνου στις διαδικασίες των πέναλτι ζαλίζουν και οι αποκρούσεις του χάρισαν στην Ομόνοια προκρίσεις στην Ευρώπη, Κύπελλο, Σούπερ Καπ και πολλά σημαντικά ντέρμπι.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Ήταν πριν πέντε χρόνια (17 Οκτωβρίου 2019) που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο με την Ομόνοια. Ήμουν και είμαι πολύ χαρούμενος με την οικογένεια μου, το σύλλογο και τη χώρα που με υποδέχτηκαν τόσο καλά. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας και θα πάμε για πολλές μάχες και στόχους που έχουμε μπροστά μας. Ευχαριστώ»!

@Photo credits: sportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα