ΑΕ Λεμεσού: «Βράζουν» μέσα τους και ετοιμάζουν απαντήσεις!

ΑΕ Λεμεσού: «Βράζουν» μέσα τους και ετοιμάζουν απαντήσεις!

Σάββας Νεοκλέους
ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Διοίκηση και κόσμος «βράζουν» στην ΑΕ Λεμεσού, μετά την απόρριψη των εφέσεων για το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα και οι αρμόδιοι ετοιμάζουν απαντήσεις μέσω επίσημων τοποθετήσεων.

Φινάλε είχαμε την περασμένη Δευτέρα για το Λεμεσιανό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ. Το παιχνίδι το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί τη 15η Σεπτεμβρίου 2024, εν τέλει δεν κρίθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «ΆλφαΜέγα Stadium», αλλά σε αίθουσες Αθλητικού Δικαστή ΚΟΠ και Εφετείου, όπου ο… επίλογος δόθηκε τη Δευτέρα (14/10). Ένας μήνας για ένα παιχνίδι…

Εντούτοις, στην ΑΕΛ με τις πρόσφατες δηλώσεις του γενικού διευθυντή, Νικόλα Λεβέντη, θα υπάρξει «γαλαζοκίτρινη» τοποθέτηση για το όλο αυτό κεφάλαιο, είτε μέσω ανακοίνωσης είτε μέσω συνέντευξης τύπου.

Κακά τα ψέματα, όταν η νομική ομάδα της ΑΕΛ σπατάλησε ώρες, μέρες, για να μπορέσει να ετοιμάσει ετυμηγορία με στοιχεία για να υπερασπιστεί κάτι από όλα όσα έγιναν τη 15η Σεπτεμβρίου, αλλά και στη συνέχεια για ν’ αντικρούσει τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή, χωρίς να καταφέρει να αλλάξει το παραμικρό, τότε άπαντες «βράζουν» μέσα τους και νιώθουν ότι κάτι έχουν να πουν.

Από πλευράς φίλων της ΑΕΛ, πάντως, περίμεναν ότι έστω και κάτι θα άλλαζε από τις αποφάσεις, αλλά οι εφέσεις που έγιναν από τη διοίκηση και τη νομική ομάδα των «γαλαζοκιτρίνων» δεν έφερε καμία… καρπούς!

 

Έχει ενδιαφέρον, πάντως, η όλη αντίδραση της ΑΕΛ τι θα περιλαμβάνει και ποιους θα… αγγίζει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα