ΑΕΛ: Περιμένουν πως και πως την επιστροφή του Ιβάν Τρισκόφσκι

ΑΕΛ: Περιμένουν πως και πως την επιστροφή του Ιβάν Τρισκόφσκι

Σάββας Νεοκλέους
triskovski _ael
Ένας μήνας και… εκτός δράσης ο επιθετικός της ΑΕΛεμεσού, Ιβάν Τρισκόφσκι, με το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί μετά τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν στερήθηκε τις υπηρεσίες του εκ των κορυφαίων παιχνιδιών της ΑΕΛ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, Ιβάν Τρισκόφσκι, από την 3η (δεν έγινε το Λεμεσιανό ντέρμπι) μέχρι και 6η αγωνιστική, όπου φάνηκε μέσα από αυτές τις αναμετρήσεις να υπάρχει και πρόβλημα επιθετικά.

Ο «Τρίσκο» ήδη προπονείται εδώ και μέρες σε κανονικούς ρυθμούς και υπολογίζεται, όχι μόνο για την αποστολή, αλλά και για το αρχικό σχήμα της ΑΕΛ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, σε μία βδομάδα, τη Δευτέρα (21/10) για την 7η αγωνιστική της Cyprus League.

Κακά τα ψέματα, στα προηγούμενα παιχνίδια φάνηκε και με το παραπάνω η απουσία του Τρισκόφσκι, μιας και πρόκειται για μεγάλης πάστας παίκτη σε ποιότητα και αγωνιστική αξία, δείχνοντας από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ότι έχει ακόμη τις αντοχές, τις δυνάμεις να βοηθήσει την ΑΕΛ όσο καλύτερα μπορεί.

Η τεχνική ηγεσία, οι συμπαίκτες του, αλλά και ο κόσμος της ΑΕΛ, περιμένουν πως και πως την επιστροφή του «Τρίσκο» στη δράση.

 

Ένα σημαντικό, από κάθε άποψη, «όπλο» τίθεται ξανά στη διάθεση του προπονητή, Κρις Κόλμαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα