ΑΠΟΕΛ: Ώρα για πράξεις, όχι λόγια

ΑΠΟΕΛ: Ώρα για πράξεις, όχι λόγια

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Η εποχή Χιμένεθ ξεκινάει και αγωνιστικά το ερχόμενο Σάββατο (19/10, 18:00) στην Αραδίππου, και ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει πράξη τα λόγια του Ισπανού κόουτς που δήλωσε χαρακτηριστικά πολλάκις πως «Οι πράξεις μετράνε».

Από την Τρίτη, ο ΑΠΟΕΛ άλλαξε σελίδα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αναλαμβάνει τα ηνία. Ο Ισπανός, δεν υπερβάλλει σε δηλώσεις, προτιμώντας να επικεντρώνεται στις πράξεις. «Οι πράξεις μετράνε», δήλωσε αρκετές φορές κατά την παρουσίασή του, επισημαίνοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να μετατρέψουν τις οδηγίες του σε πράξη στον αγωνιστικό χώρο.

Προτεραιότητα το αποτέλεσμα

Ο Χιμένεθ έθεσε ξεκάθαρα ως προτεραιότητα τη νίκη. Όπως τόνισε, το όμορφο ποδόσφαιρο μπορεί να έρθει στη συνέχεια, αλλά προς το παρόν η ομάδα πρέπει να επικεντρωθεί στα αποτελέσματα. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, η απόσταση από την κορυφή έχει διευρυνθεί στους έξι βαθμούς, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έχει ακόμα δύο ομάδες μπροστά του στον βαθμολογικό πίνακα. Η κατάσταση απαιτεί άμεση αντίδραση, ειδικά σε αναμετρήσεις με θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους.

Δύσκολη δοκιμασία απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου

Η επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου δεν θα είναι εύκολη. Αν και νεοφώτιστη, η αντίπαλος έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς μέχρι στιγμής, και η σοβαρότητα είναι απαραίτητη. Ο Χιμένεθ, χωρίς να έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Σαρφό, θα πρέπει να κάνει αλλαγές, ενώ δεν ξεκαθάρισε οριστικά η ετοιμότητα του Δώνη. Η τεχνική ηγεσία θα κινηθεί μεθοδικά, αλλά οι προβλέψεις για την τελική ενδεκάδα παραμένουν δύσκολες.

Σημαντική παρουσία των φιλάθλων στην κερκίδα

Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξάγεται εκτός έδρας, ο Χιμένεθ αναμένεται να δει ισχυρή υποστήριξη από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Η Ομόνοια Αραδίππου παραχώρησε σημαντικό μέρος των κερκίδων στους φιλάθλους των «γαλαζοκιτρίνων», με τα εισιτήρια να εξαντλούνται γρήγορα. Ο νέος προπονητής θέλει τη στήριξή τους, τονίζοντας πως η πίεση δεν φέρνει τίτλους. «Ο τίτλος έρχεται με συνέπεια και προσήλωση, παιχνίδι με παιχνίδι», δήλωσε, ζητώντας υπομονή και στήριξη από τον κόσμο σε κάθε αναμέτρηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα