ΑΠΟΕΛ: Ο Μαρκίνιος στο μικροσκόπιο του Χιμένεθ

ΑΠΟΕΛ: Ο Μαρκίνιος στο μικροσκόπιο του Χιμένεθ

Newsroom
marquinhos
Ο Μανόλο Χιμένεθ, με την ανάληψη των καθηκόντων του στον ΑΠΟΕΛ, ξεκίνησε με ενδελεχή μελέτη των πρόσφατων αγώνων της ομάδας και ο Μαρκίνιος του κίνησε το ενδιαφέρον περισσότερο.

Η επιθυμία του είναι ξεκάθαρη: Η επανενεργοποίηση του Μαρκίνιος. Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός υπήρξε σημείο αναφοράς στην επιθετική ανάπτυξη, αλλά η φετινή του απόδοση απέχει από τα υψηλά στάνταρ που έθεσε στο παρελθόν. Παρά το ενθουσιώδες ξεκίνημα στη σεζόν, η συνέχειά του ήταν φθίνουσα, με την απόδοση του να χάνεται μέσα στο σύνολο.

Ωστόσο, ο Χιμένεθ πιστεύει ακράδαντα στις ικανότητες του ποδοσφαιριστή και θεωρεί ότι έχει τα ποιοτικά στοιχεία για να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων. Με την εμπειρία και το αγωνιστικό του υπόβαθρο, ο Μαρκίνιος διαθέτει όλα τα προσόντα για να επανέλθει σε ηγετικό ρόλο στην επίθεση του ΑΠΟΕΛ.

Ο Ισπανός τεχνικός προσβλέπει σε μια συνολική αναγέννηση της ομάδας, και ο Μαρκίνιος, αν βρει και πάλι τη φόρμα του, μπορεί να αποτελέσει καταλύτη σε αυτή την προσπάθεια. Το στοίχημα του Χιμένεθ είναι σαφές: η βελτίωση των παικτών-κλειδιά, με πρώτο και κύριο τον Μαρκίνιος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα