Cyprus League: Πρεμιέρα για τρεις προπονητές στην επανέναρξη του πρωταθλήματος

Newsroom
aek anorthosi
Η διακοπή για τις εθνικές υποχρεώσεις τελείωσε, οι ομάδες έχουν μπει σε ρυθμούς προπόνησης και η 7η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan κοντοζυγώνει με τρία νέα πρόσωπα στους πάγκους, ενώ ξεχωρίζει το ντέρμπι ΑΕΚ - Ανόρθωση.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές των Κυπριακών ομάδων έχουν επιστρέψει σε ρυθμούς πρωταθλήματος και περιμένουν την επανέναρξη.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως σε τρεις αγώνες από τους επτά θα δούμε καινούρια πρόσωπα στο πόστο του προπονητή. Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής ανοίγει με δύο αγώνες το Σάββατο 19/10 στις 18:00.

Σάββατο 19/10

Η Ομόνοια Αραδίππου υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων.

Την ίδια ώρα στο ΓΣΠ η Ομόνοια φιλοξενεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, επίσης ντεμπούτο για τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Ντεμίρ Κάναντι.

 

Στις 19:00, η ημέρα κλείνει με την αναμέτρηση στην Πάφο με την ομώνυμη ομάδα να αντιμετωπίζει την Καρμιώτισσα. Ενδιαφέρον θα έχει η εικόνα της ομάδας των Πολεμιδιών που στο πρώτο ματς του Ιταλού τεχνικού, Μάουρο Καμορανέζι, επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα με μόλις δύο προπονήσεις, ενώ τώρα έχει δουλέψει περισσότερο με τους ποδοσφαιριστές του εκμεταλλευόμενος την διακοπή.

Κυριακή 20/10

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται την επόμενη ημέρα στις 4:30, με τον Εθνικό Άχνας να φιλοξενεί τον Άρη Λεμεσού. Από τους αγώνες της Κυριακής ξεχωρίζει το ντέρμπι στην Λάρνακα μεταξύ ΑΕΚ και Ανόρθωσης στις 19:00, ενώ παράλληλα στο Άλφαμεγα ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί την ουραγό Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Δευτέρα 12/10

Την αγωνιστική κλείνει η αναμέτρηση της Δευτέρας, Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΛ στις 19:00. Στον συγκεκριμένο αγώνα θα πραγματοποιηθεί το τρίτο και τελευταίο ντεμπούτο νέου προπονητή.

Ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι θα αναλάβει τον πάγκο των γηπεδούχων μετά την απομάκρυνση του Χριστόδουλου Χριστοδούλου και ευελπιστεί να επαναφέρει τα νικηφόρα αποτελέσματα για την ομάδα της Αμμοχώστου, κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ΑΕΛ.

@Photo credits: sportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα