ΑΕΚ Λάρνακας, Δημητρίου: «Οι υποθέσεις διερευνώνται ήδη από την αστυνομία»

ΑΕΚ Λάρνακας, Δημητρίου: «Οι υποθέσεις διερευνώνται ήδη από την αστυνομία»

Newsroom
kyriakos_dimitriou
Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας, και ο εκπρόσωπος τύπου της, Κυριάκος Δημητρίου τοποθετήθηκε επίσημα για τα όσα εκτυλίσσονται, τις κόντρες, τις απαγορεύσεις και τις εισβολές και τους βανδαλισμούς.

Μιλώντας στον αέρα του ΣΠΟΡΦΜ 95.0, ο Κυριάκος Δημητρίου μίλησε και εξέφρασε τις θέσεις της ομάδας του, εναντίον των οπαδών της Ανόρθωσης οι οποίοι προέβησαν στις επιθέσεις, ενώ κάλεσε το σωματείο και την Αστυνομία να λάβουν θέση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτό που θέλαμε συνειδητά και αποφύγαμε τις δημόσιες τοποθετήσεις ήταν για να μην πυροδοτηθεί το κλίμα. Το ποτήρι της καλής θέλησης ξεχείλισε».

Γιατί έγιναν όλα αυτά τα συμβάντα:

 

«Όσο και να θέλω να μπω στο μυαλό ορισμένων είναι αδύνατον. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο όμορφο άθλημα, αλλά τα γεγονότα που περιγράψαμε στην ανακοίνωση δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο αλλά με οτιδήποτε άλλο. Περιμένουμε η Ανόρθωση να καταδικάσει τα συμβάντα και να οι αρμόδιοι φορείς επιτέλους να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα».

Το μήνυμα στον κόσμο:

«Να στηρίξουν την ομάδα σε κόσμια και αθλητοπρεπεί πλαίσια. Δεν θέλουμε εκδηλώσεις που δεν τιμούν και δεν αφορούν το ποδόσφαιρο. Να έρθουν και να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη με τη φωνή τους»

Για το αν γνωρίζει η αστυνομία:

«Οι υποθέσεις διερευνώνται ήδη από την αστυνομία. Περιμένουμε να δούμε αν θα έχουμε κάποια εξέλιξη. Περιμένουμε μετά από όλα αυτά τα συμβάντα, αν θα έχουμε αναγκαία και δραστικά μέτρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα