ΑΕΚ Λάρνακας: Να μείνει ανεπηρέαστη απ’ τις αλλαγές και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις

ΑΕΚ Λάρνακας: Να μείνει ανεπηρέαστη απ’ τις αλλαγές και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις

Newsroom
ΜΠΕΡΓΚ
Ο Χένινγκ Μπεργκ ετοιμάζει το σχέδιο της Κυριακής (20/10) για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, θέλοντας να κρατήσει την ομάδα του ανεπηρέαστη από τις απουσίες και μαζί με τον κόσμο να πανηγυρίσουν με σπουδαία νίκη.

Ένα ντέρμπι είναι πάντα σημαντικό και πάντοτε οι βαθμοί έχουν μεγαλύτερη σημασία. Σε περίπτωση νίκης κόντρα στην Ανόρθωση το κέρδος της ΑΕΚ δεν θα έχει να κάνει μόνο με τους τρεις βαθμούς αλλά και με το κομμάτι της ψυχολογίας και του πρεστίζ.

Έχει μία πολύ καλή παράδοση στο ΑΕΚ Αρένα με επτά ματς αήττητη και θέλει να το διευρύνει και να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο. Θέλει ταυτόχρονα να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά και το μεγάλο «διπλό» επί του ΑΠΟΕΛ και την ίδια ώρα να πλησιάσει περισσότερο τις προπορευόμενες ομάδες, αφήνοντας στο -5 από την ίδια την Ανόρθωση.

Για να τα καταφέρει όλα αυτά θα πρέπει ο Μπεργκ να βρει τον τρόπο να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες του. Ειδικά για τον τρόπο που θα καλυφθούν οι απουσίες των Καμπρέρα και Γκουστάβο Λέδες που θα είναι δυο σημαντικές απουσίες σε επίθεση και μεσαία γραμμή.

Για την κορυφή της επίθεσης ο Φραν Σολ έχει προβάδισμα αντί του Αγκιέλσκι, ενώ για το τι θα κάνει ο Νορβηγός τεχνικός σχετικά με την απουσία του Γκουστάβο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να δούμε τον Ρόντεν να πηγαίνει δίπλα από τον Πέρε Πονς και την τριάδα στην μεσαία γραμμή να συμπληρώνει ένας εκ των Γκάμα ή Αϊτόρ που θα έχει ένα πιο ελεύθερο ρόλο.

 

Αν παίξει ο Αϊτόρ επιτελικός μέσος θα πάει αριστερά ο Μπρούνο Γκάμα ή αντίθετα. Το άλλο σενάριο είναι να δούμε τον Σουάρεθ να παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά, κάτι που φαντάζει και το πιο απομακρυσμένο σενάριο τη δεδομένη στιγμή.

Περιμένουν αρκετό κόσμο

Έντονη αναμένεται να είναι η παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι της Κυριακής με τους φίλους της ΑΕΚ να βλέπουν την ομάδα τους να ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό να τους ικανοποιεί. Θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο και στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και αναμένεται ότι στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 4000 φίλοι της ΑΕΚ για να αποτελέσουν ένα επιπλέον στήριγμα για να έρθει η νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα