Καρμιώτισσα, Αντωνίου: «Δεν νομίζω να αναπληρωθεί η θέση του Ταραπουλούζη»

Καρμιώτισσα, Αντωνίου: «Δεν νομίζω να αναπληρωθεί η θέση του Ταραπουλούζη»

Newsroom
karmiotissa
Ο Γενικός Διευθυντής της Καρμιώτισσας Θεόδωρος Αντωνίου τοποθετήθηκε μετά το διαζύγιο με τον Σίμο Ταραπουλούζη, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της Πάφου, η οποία είναι αντίπαλος των «πορτοκαλί» στην επανέναρξη των υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θεόδωρος Αντωνίου:

«Καλησπέρα σας. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, ενόψει του αγώνα με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η ομάδα που παίζουμε έχει κερδίσει τις εντυπώσεις εντός και εκτός των συνόρων, της αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία της. Η Πάφος FC είναι ένα σύνολο που δουλεύει σωστά και έχει υψηλούς στόχους. Η περσινή σεζόν ήταν το έναυσμα για εκείνους. Κάναμε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, ήρθε η διακοπή, δεν ξέρω εάν αυτό ήταν καλό για εμάς. Η συγκεκριμένη επιτυχία πρόσφερε τόνωση ψυχολογίας. Για την Πάφο FC θα παλέψουμε με δυνάμεις και σεβασμό προς τον αντίπαλο».


Για τον Καμορανέζι και τη δουλειά του:

«Η διακοπή ήταν χρήσιμη για τον προπονητή μας, ο οποίος ξέρει καλύτερα την ομάδα και το υλικό μας. Μελέτησε και τις ομάδες, εμείς προχωράμε ως σύνολο. Από τον αγώνα θα λείψουν οι Ντούμπια, Στογιάνοβιτς και Γιούσης, άρα μιλάμε για σημαντικές απουσίες. Ο Στογιάνοβιτς μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και ευελπιστούμε να είναι στην επόμενη υποχρέωση της ομάδας. Ο παίκτης αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, αν είναι καλά και υγιής θα μας βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια».

 

Για την εικόνα της ομάδας:

«Η Πάφος FC θα σκεφτεί και το ευρωπαϊκό της παιχνίδι, ωστόσο, υπάρχει το υλικό στους αντιπάλους που έχει ποιότητα και μπορεί να φτάσει στη νίκη. Το ζήτημα είναι να δούμε την Καρμιώτισσα, η οποία έχει δυνατότητες παρά τις απουσίες. Εκείνοι που θα τους αντικαταστήσουν θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι ώστε να δώσουν μία καλή εικόνα στο γήπεδο και βλέπουμε. O κόουτς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από εκείνα που του προσφέρει η ομάδα και ο Πρόεδρος. Ο Καμορανέζι θέλει η ομάδα μας να είναι ένα υψηλό σκαλοπάτι για την καριέρα του».

Για την ανακοίνωση με Ταραπουλούζη:

«Ο κ. Ταραπουλούζης τοποθετήθηκε σε μία συνάντευξη του, δεν πρόκειται να τοποθετηθούμε παραπάνω, κάποια πράγματα δεν λειτούργησαν όπως ήθελαν από τη διοίκηση και νομίζω πως δεν θα αναπληρώσει κάποιος τη θέση του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα