ΑΕ Λεμεσού, Κόλμαν: «Πρόκληση ο αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά τον περιμένουμε με ανυπομονησία»(vid)

ΑΕ Λεμεσού, Κόλμαν: «Πρόκληση ο αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά τον περιμένουμε με ανυπομονησία»(vid)

Newsroom
ael
Ο προπονητής της ΑΕΛ, Κρις Κόλμαν, μίλησε στο κανάλι της ομάδας στο youtube ενόψει του αγώνα της Δευτέρας στο «Αμμόχωστος» με την Νέα Σαλαμίνα για την 7η αγωνιστική.

Προβληματισμένος ο τεχνικός της ΑΕΛ με την εικόνα του αντιπάλου λόγω της πρόσληψης του νέου προπονητή των γηπεδούχων, Τσεντομίρ Γιανέφσκι, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το προφίλ της Νέας Σαλαμίνας διαφέρει πάρα πολύ από αυτό του Εθνικού Άχνας που αντιμετώπισαν στο πιο πρόσφατο αγώνα για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από το προηγούμενο με την Άχνα. Αυτή η ομάδα παίζει με διαφορετικό στιλ και δομή. Είναι μια διαφορετική πρόκληση για εμάς. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, έχουν νέο προπονητή και συνήθως η ομάδα ανεβάζει πάντα την επίδοσή της. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά το περιμένουμε με ανυπομονησία».

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα