Ανόρθωση: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

Ανόρθωση: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

Newsroom
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης και ο Κυριάκος Πραστίτης παρουσίασε τα άτομα που θα τον πλαισιώσουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας της Αμμοχώστου, με τα μέλη να εγκρίνουν τις επιλογές του νέου Προέδρου.

Το πλάνο του νέου πρόεδρου της Ανόρθωσης, Κυριάκου Πραστίτη, παίρνει σάρκα και οστά με την παρουσίαση των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της «Μεγάλης Κυρίας» στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έρχεται να δώσει τέλος στην Διοικητική αβεβαιότητα που υπήρχε στις τάξεις της Αμμοχωστιανής ομάδας.

Το νέο συμβούλιο αποτελείται από κυρίως νέα άτομα χωρίς προϋπηρεσία σε διοικητικά πόστα, όμως με όρεξη και αγάπη για την ομάδα.

Βασικός σύμμαχος του Προέδρου στη νέα σελίδα της Ανόρθωσης θα είναι ο Αντώνης Μικελλίδης, επικεφαλής του τμήματος καλαθόσφαιρας και θα παραμείνει στη θέση του αναπληρωτή προέδρου.

Αξιοσημείωτη είναι επίσης η παρουσία του Μιχάλη Χατζηπαντέλα, ο οποίος αναλαμβάνει το θέμα των επενδυτών.

 

Αναλυτικά τα μέλη του νέου ΔΣ:

Πρόεδρος: Κυριάκος Πραστίτης

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Αντώνης Μικελλίδης

Α' Αντιπρόεδρος: Γιάννης Πιέρα

Β' Αντιπρόεδρος: Ραφαήλ Δημητρίου

Γ' Αντιπρόεδρος: Σταύρος Παπαγεωργίου

Δ' Αντιπρόεδρος: Λούκας Πολυκάρπου

Εκτελεστικός Σύμβουλος: Αμίρ Τζιέμα

Οικονομικός Σύμβουλος: Σταύρος Ζάκος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα