Ανόρθωση: Οι πρώτες δηλώσεις του Κυριάκου Πραστίτη μετά την Γενική Συνέλευση

Ανόρθωση: Οι πρώτες δηλώσεις του Κυριάκου Πραστίτη μετά την Γενική Συνέλευση

Newsroom
anorthosi_-_prastitis
Μετά την παρουσίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος, Κυριάκος Πραστίτης, πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις όπου δεν δίστασε να εκφράσει την αγάπη του για την ομάδα, αλλά και να ζητήσει την στήριξη των φιλάθλων.

Αναλυτικά:

Τα συναισθήματα σας:

«Μαζί με τους συνεργάτες μου με πλήρη ευθύνη και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε το τεράστιο φορτίο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι δεν είμαστε ούτε επαγγελματίες παράγοντες ούτε έχουμε οποιαδήποτε προσωπική ατζέντα.

Αγαπάμε παθολογικά αυτή την ομάδα. Μπαίνουμε με στόχο να τρέξουμε, να δουλέψουμε χωρίς πολλά λόγια και θα το δείξουμε με πράξεις στο μέλλον. Θέλουμε τον κόσμο να μας αγκαλιάσει, να έρθει κοντά στην Ανόρθωση.

Πλέον η Ανόρθωση δεν γυρίζει απλά σελίδα αλλά αλλάζουμε κεφάλαιο. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε. Για τα υπόλοιπα πλάνα, δράσεις κτλ θα τα ανακοινώσουμε σε δημοσιογραφική διάσκεψη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα