Καρμιώτισσα: Πάει Πάφο για ένα νέο… μπαμ!

Καρμιώτισσα: Πάει Πάφο για ένα νέο… μπαμ!

Σάββας Νεοκλέους
karmiotissa_pafos
Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 19:00 εκτός έδρας την Πάφος FC για την 7η αγωνιστική της Cyprus League.

Στο ντεμπούτο του Μάουρο Καμορανέζι στον πάγκο των «πορτοκαλί» η Καρμιώτισσα πέτυχε το αποτέλεσμα της 6ης αγωνιστικής, κερδίζοντας στο «Αμμόχωστος» τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Με ανεβασμένη ψυχολογία και με την ευκαιρία για αρκετή δουλειά και προετοιμασία για το βραδινό παιχνίδι, μετά τη δεκαπενθήμερη διακοπή ελέω υποχρεώσεων Εθνικών ομάδων, η Καρμιώτισσα ταξιδεύει σήμερα στην Πάφο για να… κυνηγήσει ακόμη ένα αποτέλεσμα – έκπληξη!

Με αγωνιστικά προβλήματα η σημερινή αποστολή της ομάδας των Πολεμιδιών, μιας και δεν υπολογίζονται οι Στογιάνοβιτς, Ντούμπια και Γιούσης.

Άπαντες γνωρίζουν ότι είναι πέρα για πέρα δύσκολο το σημερινό έργο που έχουν να επιτελέσουν απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα, όπως είναι η Πάφος FC, εντούτοις, θα μπούνε στον αγωνιστικό χώρο του «Στέλιος Κυριακίδης» κοιτάζοντας κατάματα τον αντίπαλο με στόχο να αποδράσουν από εκεί με βαθμολογικό κέρδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα