Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Παίρνω εγώ όλη την ευθύνη δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου»

Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Παίρνω εγώ όλη την ευθύνη δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου»

Newsroom
dabrauskas
Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας, μίλησε στην κάμερα της Cytavision και στην διάσκεψη τύπου μετά την ήττα από το Παραλίμνι με 1-0 και δήλωσε χαρακτηριστικά πως αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη.

Απογοητευμένος ο Λιθουανός τεχνικός από την ήττα κόντρα στην Ένωση, κυρίως με το γεγονός πως παρά την καλύτερη εικόνα της Ομόνοιας, δεν ήρθε το γκολ και ο προπονητής βγήκε μπροστά να αναλάβει την ευθύνη της ήττας.

Αναλυτικά:

Στην κάμερα της Cytavision:

«Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για τους παίκτες μου σήμερα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους φιλάθλους μας. Αυτό που πήγε λάθος ήταν ότι δεν σκοράραμε και η μπάλα δεν έμπαινε μέσα στα δίχτυα. Είναι πολύ άσχημο αποτέλεσμα και παίρνω εγώ όλη την ευθύνη δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου το επαναλαμβάνω».

Στην διάσκεψη τύπου:

«Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε. Η ευθύνη είναι καθαρά δική μου. Δεν ευχαριστήσαμε τον κόσμο μας. Παίρνω εγώ όλη την ευθύνη. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε πολλές στημένες φάσεις. Η ΕΝΠ ήρθε με πλάνο έκανε καλή προσπάθεια και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Δεν είμαι χαρούμενος με το γκολ που δεχθήκαμε, ήταν παρόμοιο με αυτό που δεχθήκαμε ξανά στο παρελθόν και το είχαμε αναλύσει. Είναι και οι ήττες στο πρόγραμμα αλλά είναι η δεύτερη σερί και πρέπει να προβληματιστούμε. Δεν μπορούμε να σκοράρουμε και αυτό είναι πρόβλημα. Η ομάδα θα είναι εκεί στη συνέχεια με αυτές τις εμφανίσεις».

Για το εάν υπήρξε κούραση από τα συνεχόμενα ματς και τι πρέπει να αλλάξει:

 

«Δεν πιστεύω ότι η ήττα ήρθε επειδή παίξαμε πολλά παιχνίδια. Έχω χάσει και από μεγάλες και από μικρές ομάδες και γι’ αυτό αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Πρέπει να αναλύσουμε τι πήγε λάθος, γιατί δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κάποιο γκολ και πως θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε».

Εάν επηρέασε το ροτέισον:

«Είμαι ευχαριστημένος από την ατομική απόδοση όλων των παικτών. Έκαναν ακριβώς ότι τους ζήτησα. Έχω πολλούς παίκτες στην διάθεση μου. Κάναμε 15 σουτ είχαμε 15 κόρνερ. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και ουσιαστικά πρέπει να δούμε απλά τί πήγε λάθος. Δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου στην 11άδα».

@Photo credits: sportimages.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα