Ομόνοια: Βασικοί Γιόβετιτς, Ατζίλι και Σεμέδο ενόψει Παραλιμνίου

Ομόνοια: Βασικοί Γιόβετιτς, Ατζίλι και Σεμέδο ενόψει Παραλιμνίου

Newsroom
omonoia
Επιστροφή Σεμέδο στην αρχική ενδεκάδα και ντεμπούτο ως βασικός ο Γιόβετιτς ενόψει Παραιμνίου. Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Η Ομόνοια υποδέχεται την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο στάδιο ΓΣΠ για την 7η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan. Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Άρη στη Λεμεσό με 2-0 για την 6η αγωνιστική.

Ο Λιθουανός τεχνικός θα παρατάξει το «τριφύλλι» με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Άρη. Συγκεκριμένα, την θέση του Παναγιώτου πήρε ο Ελάντερ, ο Ατζίλι θα αγωνιστεί αντί του Χαραλάμπους. Ο Σεμέδο μετά την επιστροφή του στην αποστολή αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του θα αντικαταστήσει τον Αλιούμ, ενώ ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα κάνει ο Γιόβετιτς αντί του Κακουλλή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Ομόνοιας:

Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Χαμάς, Μάριτς, Κούσουλος, Σίμιτς, Ατζίλι, Σεμέδο, Γιόβετις

 

Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Κίτσος, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Λανγκ, Παναγιώτου, Λοϊζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Αλιούμ.

@Photo credits: sportimages.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα