Σεμπάστιαν Κορόνα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη και την εμφάνιση»

Σεμπάστιαν Κορόνα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη και την εμφάνιση»

Newsroom
sebastian korona
Ο βοηθός προπονητής της Πάφου FC, Σεμπάστιαν Κορόνα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές της Πάφου, για την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στην Καρμιώτισσα, έδωσε ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Σεμπάστιαν Κορόνα. Μάλιστα, στάθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν όταν αγωνίζεται μια ομάδα μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά το τι δήλωσε:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, για τη νίκη και την εμφάνιση. Είναι δύσκολο κάποιες φορές να επιστρέφεις μετά τη διακοπή. Καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε τη νίκη. Τώρα η προσοχή μας είναι στην Ευρώπη και τον αγώνα στο Κόνφερενς Λιγκ»

Στη συνέχεια, στην κάμερα της Cablenet δήλωσε:

 

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος: « Δεν μας εξέπληξε ο τρόπος παιχνίδιου του αντιπάλου. Στα αποδυτήρια είδαμε τα λάθη. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε δυο γκολ μετά την ανάπαυλα.»

Για το μεγάλο παιχνίδι με την Χαϊντενχάιμ για το Conference League: « Αύριο θα υπάρξει ανάρρωση. Θα προσπάθησουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μαζί με τη βοήθεια των οπαδών μας.»

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα