Ανόρθωση, Οκκάς: «Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, η ομάδα μας δεν διεκδίκησε βαθμούς»

Ανόρθωση, Οκκάς: «Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, η ομάδα μας δεν διεκδίκησε βαθμούς»

Newsroom
okkas
Σαφώς προβληματισμένος ο Γιάννης Οκκάς μετά την εμφάνιση της ομάδας του στην ήττα από την ΑΕΚ Λάρνακας με 1-0. Υπό αυτό το πρίσμα, έκανε το σχόλιό του και μίλησε για την αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Οκκάς, δε θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένος με την παρουσία της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς εμφάνισε πολλές δυσλειτουργίες τόσο στο επιθετικό τρίτο -ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με δυο τελικές μετά το 82ο λεπτό- καθώς και στην αμυντική αντιμετώπιση.

Έτσι, με αυτά τα δεδομένα, ο Οκκάς έκανε το σχόλιο του για το παιχνίδι. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε την ΑΕΚ, αλλά δυστυχώς από νωρίς δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά, κέρδιζε τις μπαλιές και κυκλοφόρησε την μπάλα πολύ καλύτερα. Μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά η αντίδραση δεν βγήκε όπως θέλαμε. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν κάπως καλύτεροι αλλά και πάλι δεν καταφέρουμε να βάλουμε πίεση για να έρθει το γκολ, εκτός από 1-2 φάσεις στο τέλος που πάλι δεν έγιναν γκολ. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, η ομάδα μας δεν διεκδίκησε βαθμό ή βαθμούς και πρέπει να δούμε ξανά το παιχνίδι με ηρεμία και να διορθώσουμε πράγματα».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα