ΑΕΚ Λάρνακας, Μπέργκ: « Είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα που βγάλαμε»

ΑΕΚ Λάρνακας, Μπέργκ: « Είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα που βγάλαμε»

Newsroom
berg_karapatakis
Μετά την μεγάλη επικράτηση της ομάδας του στο σημερινό ντέρμπι επί της Ανόρθωσης, ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Χένινγκ Μπέργκ, μίλησε και εξέφρασε τη δική του οπτική για το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Αν μη τι άλλο, ο Χένινγκ Μπέργκ, μπορεί να είναι ικανοποιημένος μετά την πρώτη εντός έδρας νίκη στη σεζόν για την ΑΕΚ και δη για τον τρόπο που ήρθε, με την απόλυτη κυριαρχία απέναντι στην Ανόρθωση.

Παρά την σχετική σπατάλη ευκαιριών της ΑΕΚ στο παιχνίδι, ο Μπέργκ μίλησε για την αναμέτρηση και έκανε το σχόλιό του για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Η Ανόρθωση προερχόταν από θετικά αποτελέσματα. Το α’ ημίχρονο ήταν ΤΟP για εμάς, κάναμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να βάζαμε περισσότερα γκολ. Είχαμε ευκαιρίες και στο β’ ημίχρονο. Ο αντίπαλος είχε μια φάση και έκανε μια μεγάλη απόκρουση ο Γιώργος (σ.σ. Αθανασιάδης)».

 

Αν το α’ ημίχρονο ήταν το καλύτερο φετινό διάστημα της ΑΕΚ και κατά πόσον υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης:

«Πάντα ψάχνουμε την περεταίρω βελτίωση. Ήμασταν αρκετά καλοί και σε προηγούμενα παιχνίδια με διαφορετικούς αντιπάλους. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σήμερα, είχαμε ρυθμό, ευκαιρίες και πήγαμε καλά και επιθετικά και αμυντικά, Είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα που βγάλαμε. Κάναμε ένα 90λεπτο που με αφήνει πολύ ευχαριστημένο».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα