Γκούλα: «Πρέπει να μάθουμε να κρατάμε την μπάλα όταν προηγούμαστε»

Γκούλα: «Πρέπει να μάθουμε να κρατάμε την μπάλα όταν προηγούμαστε»

Newsroom
ΓΚΟΥΛΑ
Παρά την άνετη νίκη του Απόλλωνα με 2-0 επί της Ομόνοιας 29Μ, ο Αντριάν Γκούλα στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί σε ορισμένους τομείς, αν θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος.

Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλωνας Λεμεσού, καθώς επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας 29Μ στο άδειο εξαιτίας τιμωρίας «Αλφαμέγα», για την 7η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο Αντριάν Γκούλα αν και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου πως υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης, ειδικά όταν η ομάδα του προηγείται και πρέπει να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Ήταν μία σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολο χωρίς τους οπαδούς μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν αρχίσαμε καλά. Είναι μία διαρκείς πρόοδος για εμάς. Πρέπει να μάθουμε να κρατάμε την μπάλα όταν προηγούμαστε με 1-0 ή 2-0. Ο κίπερ έκανε δύο καλές επεμβάσεις. Πρέπει να γίνουμε πολύ καλύτεροι με την μπάλα και να πιέζουμε πιο σωστά», είπε αρχικά.

 

Για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του:

«Είναι σημαντική αντίδραση, μετά το άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε με την Καρμιώτισσα. Δεν ήταν εύκολο, διότι υπήρχε η διακοπή του πρωταθλήματος και έπρεπε να βρούμε τον ρυθμό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα