ΑΕΚ Λάρνακας: Πήρε εύκολα το ντέρμπι αλλά δεν «σκοτώνει» τα ματς

ΑΕΚ Λάρνακας: Πήρε εύκολα το ντέρμπι αλλά δεν «σκοτώνει» τα ματς

Newsroom
aek
Οι Λαρνακείς πήραν ακόμη ένα ντέρμπι με πολύ καλή εμφάνιση, όμως με το ίδιο πρόβλημα. Να παλεύει με το «μαχαίρι στα δόντια» μέχρι το 90' και να μην μπορεί να ανακουφιστεί λεπτό.

Απολαυστική ήταν η ΑΕΚ στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ σε ένα ακόμη παιχνίδι κατάφερε να επιβληθεί του αντιπάλου στον αγωνιστικό χώρο, να έχει τον απόλυτο έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και να παίρνει με σχετική ευκολία τη νίκη και το τρίποντο.

Εκεί που υστερεί η ΑΕΚ είναι στο να τελειώνει τα παιχνίδια. Και με το ΑΠΟΕΛ αλλά και με την Ανόρθωση, δυο αγώνες ντέρμπι, η ΑΕΚ κατάφερε να είναι ανώτερη των αντιπάλων της αλλά δεν μπόρεσε να «σκοτώσει» τους αγώνες με ένα δεύτερο γκολ. Με αυτό τον τρόπο αφήνει την ελπίδα στον αντίπαλο και θα έρθει η στιγμή που θα το πληρώσει αν δεν το διορθώσει.

Και λίγο έλλειψε απέναντι στην Ανόρθωση να δούμε αυτό το σκηνικό μιας και χρειάστηκε η εκπληκτική επέμβαση του Αθανασιάδη στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων για να κρατήσει τη νίκη η ομάδα της Λάρνακας. Αν δεν είχαμε την απογείωση του Αθανασιάδη σήμερα θα μιλούσε για μία χαμένη ευκαιρία σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ κυριάρχησε πλήρως από το πρώτο λεπτό.

Με την όλη της εικόνα η ΑΕΚ έδειξε ότι έχει αποκτήσει τον ρυθμό που θέλει και περιμένει ο Μπεργκ και αν βρει πιο εύκολα το γκολ θα μπορέσει να κάνει και τη ζωή της πολύ πιο εύκολη και… ήρεμη στα παιχνίδια.

 

Επιτέλους… Σολ

Το ήθελε πολύ το γκολ ο Φραν Σολ. Πάρα πολύ και στο ντέρμπι με την Ανόρθωση το βρήκε και το πανηγύρισε έξαλα. Ήταν ένα ξέσπασμα για τον Ισπανό επιθετικό ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική για την αφλογιστία και την εικόνα του αλλά δικαίωσε τον Μπεργκ που τον προτίμησε στην ενδεκάδα αντί του Αγκιέλσκι και αντικατέστησε επάξια τον Καμπρέρα.

Δεν ήταν μόνο το γκολ που σημείωσε αλλά και η όλη του παρουσία. Πολύ κινητικός σε όλο το 90λεπτο, σκόραρε άλλα δυο γκολ τα οποία ακυρώθηκαν ως οφσάιντ και γενικά έδειξε τρομερή διάθεση και στο τέλος το δικό του γκολ ήταν αυτό που έκρινε και τον αγώνα.

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα