ΑΕΚ Λάρνακας. Δημητρίου: «Ευτυχώς δεν εφαρμόστηκε ο άγραφος κανονισμός του ποδοσφαίρου»

ΑΕΚ Λάρνακας. Δημητρίου: «Ευτυχώς δεν εφαρμόστηκε ο άγραφος κανονισμός του ποδοσφαίρου»

Newsroom
aek
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την χθεσινή νίκη των «κιτρινοπράσινων» με 1-0 κόντρα στην Ανόρθωση, τις αδυναμίες της ομάδας και τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει της συνέχειας.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για τη νίκη, όχι όμως για το αποτέλεσμα καθώς το 1-0 δεν άφηνε τους γηπεδούχους να επαναπαυτούν λεπτό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες της ομάδας όπως πάντα και στον κόσμο που στάθηκε «ασπίδα» στην Αρένα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι και την υπεροχή της ΑΕΚ που αδικείται από το 1-0:

«Η αλήθεια δεν έπρεπε να πάει το παιχνίδι μέχρι το τέλος στο 1-0. Αν δεν έκανε την απόκρουση ο Αθανασιάδης θα ήταν σοκ για μας. Το παραδέχθηκε ιπποτικά και ο Γιάννης Οκκάς. Κάναμε πάρα πολύ καλή εμφάνιση, παρουσιάσαμε πειστική εικόνα συνεχίζοντας απ’ εκεί που μείναμε πριν τη διακοπή. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, μόνο η δικιά μας ομάδα ήταν μπροστά στο αντίπαλο τέρμα αλλά δεν πετύχαμε κι ένα δεύτερο για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ευτυχώς δεν τιμωρηθήκαμε και δεν εφαρμόστηκε ο άγραφος κανονισμός του ποδοσφαίρου. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

Για τις τιμές στον Μπίαλον:

«Είχε συναπάντημα με παλιούς τους συμπαίκτες. Είχε έρθει ξανά στην Κύπρο αλλά για λίγο. Απόλαυσε την παρουσία του στην Κύπρο και στο γήπεδο. Ήταν πολύ συγκινητικές στιγμές».

Για τον Αθανασιάδη και την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο:

«Από την αρχή ήμασταν το αφεντικό στο παιχνίδι. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ο αντίπαλος δεν απείλησε. Όσο ήταν το 1-0 όμως ο αντίπαλος ήταν μέσα στο παιχνίδι. Ευτυχώς στα τελευταία λεπτά μίλησε η ποιότητα του Αθανασιάδη που του αξίζουν πολλά μπράβο».

 

Για τη συνέχεια:

«Στόχος είναι να συνεχίσουμε νικηφόρα. Ήταν η τρίτη σερί νίκη. Αναμένουμε να δούμε την ομάδα ακόμα καλύτερη στη συνέχεια. Από σήμερα παύει να μας απασχολεί το χθεσινό παιχνίδι. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα αρνητικά ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ την Κυριακή».

Για τον κόσμο:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που έδωσε δυναμική παρουσία. Διατέθηκαν συνολικά 3300 εισιτήρια. Ήταν μια γεμάτη μέρα. Δυστυχώς δεν μπορώ να τους κάνω κάλεσμα λόγω του ότι το ματς με την ΑΕΛ θα είναι κεκλεισμένων των θυρών».

Τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Επιστρέφει ο Καμπρέρα από τιμωρία. Περιμένουμε το ίδιο να συμβεί και με τον Ναούμ. Περιμένουμε να δούμε την κατάσταση του Λέντες από αύριο».

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα