Άρης Λεμεσού: Θα μπορούσε να το καθάριζε και έδωσε δικαιώματα, σήμερα υπάρχει… κατασκοπεία

Άρης Λεμεσού: Θα μπορούσε να το καθάριζε και έδωσε δικαιώματα, σήμερα υπάρχει… κατασκοπεία

Σάββας Νεοκλέους
aris
Μπήκε σε περιπέτειες ο Άρης Λεμεσού κόντρα στον Εθνικό Άχνας σε μια αναμέτρηση που θα έπρεπε να προηγηθεί με πολύ μεγαλύτερη διαφορά, επικράτησε μόλις 2-1, αφήνοντας τον αντίπαλο να παραμονεύει για την «ζημιά» μέχρι την λήξη του αγώνα.

Θα μπορούσε να το… τέλειωνε μία και καλή από το Α΄ ημίχρονο ο Άρης Λεμεσού το χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης μπήκε πιο επιθετικά, ζήτησε το γρήγορο γκολ για να διώξει άγχος και πίεση, τα κατάφερε μέσα σε ένα 4λεπτο (20΄ και 23΄) να πάρει προβάδισμα 2-0 μέσα στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό, ενώ εάν ήταν πιο ουσιαστικός και προσεχτικός ο δείκτης του σκορ στην ανάπαυλα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος.

Ο αντίπαλος, αν και ήταν με την πλάτη στον τοίχο, δεν τα παράτησε, βρήκε την ευκαιρία και μείωσε το σκορ σε 1-2 και εκμεταλλευόμενος αδράνεια και όχι και τόσο συγκεντρωμένα διαστήματα στο β΄ μέρος του Άρη, να… τσιμπούσε και κέρδος από εκεί που είχε το τρίποντο «τσεπωμένο» η Λεμεσιανή ομάδα.

Σημασία έχει για τον Άρη ότι κέρδισε, πήρε την 5η φετινή νίκη παραμένει στη 2η θέση και κοιτάζει τη δύσκολη συνέχεια. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι το ερχόμενο Σάββατο εντός έδρας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για την 8η αγωνιστική της Cyprus League.

Ευκαιρία σήμερα για τον κόουτς της Λεμεσιανής ομάδας για… κατασκοπεία της ομάδας της Αμμοχώστου, η οποία θα έχει πρώτη φορά απόψε στον πάγκο της τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι, στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ.

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα