Σπιλέφσκι: «Νιώθω λες και χάσαμε το παιχνίδι, δεν γίνεται να παρουσιαζόμαστε έτσι στο δεύτερο μέρος»

Σπιλέφσκι: «Νιώθω λες και χάσαμε το παιχνίδι, δεν γίνεται να παρουσιαζόμαστε έτσι στο δεύτερο μέρος»

Newsroom
spilefski _aris_lemesou
Την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος κατέκρινε ο προπονητής του Άρη Λεμεσού, Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά το διπλό στο «Δασάκι».

Κριτική άσκησε στην ομάδα του, παρά τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Άχνας, ο προπονητής του Άρη Λεμεσού, Αλεξέι Σπιλέφσκι. Μάλιστα, χρησιμοποίησε τη λέξη υπεροψία για την εμφάνιση του δευτέρου μέρους.

Αναλυτικά το τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision.

«Νιώθω λες και χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, το καλύτερο των τελευταίων μηνών. Δεν γίνεται να παρουσιαζόμαστε έτσι στο δεύτερο ημίχρονο, η υπεροψία μας, μας πλήγωσε. Το γκολ που δεχθήκαμε φταίμε απόλυτα εμείς. Δεν θα δεχθώ ξανά τέτοια λάθη».

Στη συνέχεια, στη Συνέντευξη Τύπου επισήμανε:

 

«Η έπαρση μας κατέστρεψε ένα πολύ καλό απόγευμα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο πρώτο ημίχρονο για εμάς φέτος και που είδα φέτος στην Κύπρο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Εθνικό και τη δουλειά του προπονητή τους. Όσο αφορά το γκολ υπήρχε ξεκάθαρο φάουλ στον ποδοσφαιριστή μας και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δόθηκε αφού ελέγχθηκε στο VAR. Όμως είναι δική μας ευθύνη έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς στα 60 λεπτά.»

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα