Απόλλων Λεμεσού: Αυτό είχε σημασία και… ήρθε!

Απόλλων Λεμεσού: Αυτό είχε σημασία και… ήρθε!

Σάββας Νεοκλέους
apollon
Μετά την εκτός έδρας ήττα από την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, η διακοπή που υπήρξε ελέω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων, βοήθησε τον Απόλλωνα Λεμεσού στο να μπορέσει να καθαρίσει μυαλό, να ηρεμήσουν όλοι και να γίνει δουλειά σε αδυναμίες και γραμμές από τον προπονητή, Αντριάν Γκούλα.

Αρκετοί περίμεναν τον Απόλλωνα χθες αρκετά βελτιωμένο και να μπορεί να έχει εύκολο έργο απέναντι στη νεοφώτιστη Ομόνοια 29Μ. Παρόλα αυτά, ο Απόλλωνας παρουσίασε δύο πρόσωπα.

Στο Α΄ ημίχρονο να είναι αρκετά καλός και να πηγαίνει στην ανάπαυλα με 2-0 προβάδισμα, ενώ στο Β΄ μέρος εφησυχασμός, χαλάρωση από τους παίκτες της Λεμεσιανής ομάδας ώθησαν την Ομόνοια 29Μ να… ξεθαρρεύει και να δημιουργεί προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία των «κυανολεύκων».

Από στατική φάση, φάουλ, και εύστοχο πέναλτι, τα δύο γκολ του Απόλλωνα στο α΄ ημίχρονο και σημασία έχει το αποτέλεσμα, η ουσία, οι τρεις βαθμοί. Αυτό μετράει, το τρίποντο, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Καρμιώτισσα.

Ο Απόλλωνας ανέβηκε στους 13 βαθμούς, όπου συγκατοικεί με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ στην 3η θέση. Βέβαια, αυτές οι εμφανίσεις δεν πρέπει να συνεχιστούν από τον Απόλλωνα, εάν θέλει να κυνηγήσει τις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου, πριν τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι (εντός με ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC, εκτός με Ομόνοια).

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα