Απόλλων Λεμεσού, Κωνσταντίνου: «Ήταν μια σημαντική νίκη, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

Απόλλων Λεμεσού, Κωνσταντίνου: «Ήταν μια σημαντική νίκη, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

Newsroom
fanourios
Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λεμεσού, με αφορμή την χθεσινή νίκη με 2-0 επί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την χθεσινή νίκη των «κυανόλευκων», την αστάθεια που επικρατεί στις εμφανίσεις της ομάδας και τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας 29ης Μαίου:

«Ήταν μια σημαντική νίκη μετά την απρόσμενη ήττα από την Καρμιώτισσα. Θέλαμε οπωσδήποτε να νικήσουμε και να… ξοφλήσουμε την ποινή χωρίς τους οπαδούς μας. Στο α’ ημίχρονο η ομάδα ήταν καλή, στην επανάληψη προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το σκορ. Είχαμε ευκαιρίες να το καθαρίσουμε, όπως το δοκάρι του Βεϊσμπέκ, δεν τα καταφέραμε αλλά νικήσαμε και προχωράμε. Τώρα παίζουμε εκτός έδρας με την Ομόνοια Αραδίππου και πρέπει να νικήσουμε για να μείνουμε σε τροχιά προνομιούχων θέσεων και να δημιουργήσουμε καλές προϋποθέσεις ενόψει και των ντέρμπι που θα ακολουθήσουν».

Για την σταθερότητα που λείπε από τον Απόλλωνα:

«Ο Απόλλωνας μπορεί για καλύτερες παρουσίες. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα θα αποκτήσει την χημεία που χρειάζεται. Είναι θέματα τα οποία θα τα δει ο προπονητής αλλά από την άλλα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το ΑΠΟΕΛ έχασε βαθμούς από την Ομόνοια 29ης Μαίου, ο Άρης δυσκολεύτηκε, η ΕΝΠ νίκησε την Ομόνοια, όλα τα ματς είναι δύσκολα. Εννοείται ότι πρέπει να βελτιωθούμε και να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά διαστήματα μας. Τα αντιλαμβάνεται αυτά ο προπονητής, το είπε και στις δηλώσεις του».

Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με φάουλ ο Βεϊσμπέκ και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη:

«Είναι σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο να έχεις παίκτες που έχουν τα στημένα. Επενδύσαμε πολύ σε αυτόν και οικονομικά και αγωνιστικά. Ήρθε αργοπορημένα στην ομάδα αλλά ήρθε μετά από γεμάτες χρονιές στην Γαλλία».

 

Για την αλλαγή του Ντε Αλμέιδα:

«Για λόγους ξεκούρασης έγινε αλλαγή».

Για τον Σπόλιαιρτς:

«Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Θα δούμε πόσα κομμάτια του κανονικού προγράμματος θα ακολουθήσει».

Για τον Μάρκες:

«Ο Μάρκες θα μπει μόνος στο γήπεδο. Μόνο προπόνηση με τα πόδια. Θα είναι ωφέλιμη και για τον ίδιο και για την ομάδα η επόμενη διακοπή»

Για τον Ντιόν:

«Είναι καλύτερα τα νέα από το Βέλγιο αλλά απέχει σχεδόν τρεις μήνες από την υπόλοιπη ομάδα. Ο κόσμος δεν τον είδε, εμείς τον γνωρίζουμε».

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα