Κόλμαν: «Φανταστική νίκη, αφιερωμένη στους οπαδούς μας»

Κόλμαν: «Φανταστική νίκη, αφιερωμένη στους οπαδούς μας»

Newsroom
ΚΟΛΜΑΝ
Στον κόσμο της ΑΕΛ αφιέρωσε την αποψινή (21/10) νίκη με 0-2 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ο Κρις Κόλμαν, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του ματς.

Σε μια αναμέτρηση με τρομερό φινάλε, η ΑΕ Λεμεσού κατόρθωσε να φύγει με το τρίποντο από το «Αμμόχωστος-Επιστροφή», επικρατώντας 0-2 της Νέας Σαλαμίνας, στο τελευταίο ματς της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αρκετά ικανοποιημένος ήταν στις δηλώσεις του ο Κρις Κόλμαν, που χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη και την αφιέρωσε στον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Φανταστική νίκη, στα πρώτα 20 λεπτά δεν είμασταν στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο φτιάξαμε ευκαιρίες και αξίζαμε τη νίκη. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, πρέπει όλοι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος γιατί έχω πολύ καλά αποδυτήρια».

 

Για τον κόσμο:

«Οι οπαδοί μας εύχομαι να είναι χαρούμενοι με τη νίκη και τους στην αφιερώνουμε. Είναι μεγάλη πρόκληση να παίζουμε χωρίς τους οπαδούς μας. Μας δίνουν ώθηση μέσα στο παιχνίδι όταν δεν παίζουμε καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα