Γιανέφσκι: «Αυτό το παιχνίδι δεν άξιζε νικητή»

Γιανέφσκι: «Αυτό το παιχνίδι δεν άξιζε νικητή»

Newsroom
ΓΙΑΝΕΦΣΚΙ
Την άποψή του πως το εντός έδρας ματς με την ΑΕ Λεμεσού (0-2) δεν θα έπρεπε να έχει νικητή εξέφρασε ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, ο οποίος εξήγησε πως η ομάδα του κοιτάζει πλέον την αναμέτρηση με τον Άρη.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας, ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι είδε την ΑΕ Λεμεσού να σκοράρει δις στις καθυστερήσεις και να φεύγει με τους 3 βαθμούς από το «Αμμόχωστος-Επιστροφή», στο φινάλε της 7ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.

Ο τεχνικός από τα Σκόπια εξήγησε στις δηλώσεις του πως το παιχνίδι δεν άξιζε νικητή, ενώ τόνισε ότι η ομάδα θα δουλέψει αρκετά για να βελτιωθεί, περιμένοντας και τους τραυματίες που σιγά σιγά θα επιστρέψουν.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη παρότι πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι δεν άξιζε να έχει νικητή. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια, αλλά δεν σκοράραμε. Είναι κρίμα για τους οπαδούς μας και τους ποδοσφαιριστές μας γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είχαμε μεγάλες ευκαιρίες και δεχθήκαμε τα γκολ πολύ αργά. Αλλά εντάξει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

 

Δεν έχω παράπονο από τη νοοτροπία των παικτών μου. Είδα ότι μετά τις χαμένες ευκαιρίες μας οι παίκτες μας ήταν επικεντρωμένοι στο να βάλουν γκολ. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό όσο το συντομότερο και να σκεφτούμε τα επόμενα, έρχεται γρήγορα το επόμενο με τον Άρη, πιστεύω με τους παίχτες που θα έρθουν πίσω θα μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Όταν χάνεις συνεχόμενα παιχνίδια χάνεις αυτοπεποίθηση.

Σε αυτή τη δουλειά δεν αγοράζεις αυτοπεποίθηση από τη φαρμακείο, τη φέρνουν τα αποτελέσματα. Να έρθουν πίσω οι τραυματίες και οι τιμωρημένοι, έχουμε ποιότητα στην ομάδα και μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια στους οπαδούς μας, προσπάθησαν και τους απογοητεύσαμε. Χρειαζόμαστε χρόνο και θα τους κάνουμε πάλι χαρούμενους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα