ΑΕ Λεμεσού: Άντεξε, "κτύπησε" στο φινάλε και... ανεβαίνει!

ΑΕ Λεμεσού: Άντεξε, "κτύπησε" στο φινάλε και... ανεβαίνει!

Σάββας Νεοκλέους
salamina_ael
Με τα γκολ των Μάμα και Ρομπέρτα στις καθυστερήσεις του χθεσινοβραδινού αγώνα, η ΑΕΛεμεσού απόδρασε με το τρίποντο στις αποσκευές της από το "Αμμόχωστος" στην αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν, αν και δεν είχε καλό α' ημίχρονο, έχοντας και την τύχη με το μέρος της με τα δοκάρια των «ερυθρολεύκων», στο β' μέρος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, "κτύπησε" το καμπανάκι στην αντίπαλη εστία με κάποιες καλές ευκαιρίες που είχε, καταφέρνοντας στο φινάλε, μπαίνοντας στις καθυστερήσεις, να ματώσει τα "ερυθρόλευκα" δίκτυα με τα γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο των Μάμα και Ρομπέρτα.

Μία νέα νίκη για τη Λεμεσιανή ομάδα που την ανεβάζει βαθμολογικά και σε απόσταση... βολής από την επόμενη αντίπαλο της.

Η ΑΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας την ερχόμενη Κυριακή και θέλει ν' αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει και ομάδες με υψηλούς, πρωταγωνιστικούς στόχους, μετά τις ήττες που προηγήθηκαν από Ομόνοια και Πάφος FC, ενώ θυμίζουμε χάθηκε και το Λεμεσιανό ντέρμπι με Απόλλωνα στις δικαστικές αίθουσες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα