ΑΕ Λεμεσού: Η... μεταγραφή από την «Κυρία» ήταν στο πέταλο - Στην πρώτη του μέρα... πανηγύρισε!

ΑΕ Λεμεσού: Η... μεταγραφή από την «Κυρία» ήταν στο πέταλο - Στην πρώτη του μέρα... πανηγύρισε!

Σάββας Νεοκλέους
ael_dioikisi
Στην χθεσινή αναμέτρηση με την Νέα Σαλαμίνα, παρών έδωσε και το νέο μέλους του διοικητικού και τεχνικού επιτελείου της ΑΕΛ, ο Χάρης Βούρας, ο οποίος βρέθηκε στο «πέταλο» με την υπόλοιπη «ηγεσία» της ΑΕΛ.

Νέα επαγγελματική στέγη από χθες (Δευτέρα 21/10) για τον Χάρη Βούρα.

Από τον ρόλο οργάνωσης των Ακαδημιών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, αποφάσισε να αποδεχτεί τη νέα πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση της ΑΕΛεμεσού (του είχε γίνει και το περασμένο καλοκαίρι), για να έχει επιτελικό ρόλο σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του «γαλαζοκίτρινου» σωματείου.

Χθες στην πρώτη του μέρα στην ΑΕΛ ο Χάρης Βούρας ταξίδεψε στο «Αμμόχωστος» και παρακολούθησε το νικηφόρο ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για την 7η αγωνιστική της Cyprus League.

Το χάρηκε, το πανηγύρισε, το τρίποντο και αυτός, μαζί με τα διοικητικά στελέχη του σωματείου της ΑΕΛ, όπου παρακολούθησαν μαζί από το πέταλο το χθεσινοβραδινό παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα