ΑΕΚ Λάρνακας: Παίκτης μεγάλης κλάσης, ποιότητας και της διαφοράς

ΑΕΚ Λάρνακας: Παίκτης μεγάλης κλάσης, ποιότητας και της διαφοράς

Newsroom
rohden
Έχει έρθει στην Κύπρο και την ΑΕΚ έχοντας πίσω του ένα πλούσιο βιογραφικό. Έπαιξε σε μεγάλα πρωταθλήματα, πήρε τίτλους, έπαιξε στην εθνική ομάδα της Σουηδίας και όλα αυτά αποτελούν ένα καλό δείγμα για το ποιος είναι ο Μάρκος Ρόντεν.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός στα 33 του χρόνια ήρθε στην ΑΕΚ και καταφέρνει από τα πρώτα παιχνίδια να δείξει στο γήπεδο πόσο σπουδαίος και πόσο χρήσιμος είναι για την ομάδα της Λάρνακας. Στο παρελθόν είχαν έρθει ακόμη καλύτερα βιογραφικά παικτών στην ΑΕΚ αλλά δεν μπόρεσαν να αποδώσουν σύμφωνα με το βιογραφικό τους.

Ο Ρόντεν είναι από τις περιπτώσεις που έχουν καταφέρει να «δέσουν» με την ομάδα, να βγάλει την ποιότητα του και όσο περνά ο χρόνος και τα παιχνίδια γίνεται όλο και καλύτερος. Είτε αγωνίζεται στο κέντρο είτε και στο άκρο της επιθετικής γραμμής είναι παίκτης με φοβερή ποιότητα, εξαιρετικό κράτημα μπάλας, ξέρει να ανεβάζει και να κατεβάζει ταχύτητα την κατάλληλη στιγμή και ο Μπεργκ τον εμπιστεύεται πλήρως.

Θέλει να το βελτιώσει…


Δύσκολη έξοδος περιμένει την επόμενη αγωνιστική την ΑΕΚ η οποία έχει πάρει φόρα και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αλλά και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Απέναντι στην ανεβασμένη ΑΕΛ, έστω κι αν θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο στην έδρα της, η ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει ότι καλύτερο έχει και κυρίως να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Είναι σημαντικό να καταφέρνει να «σκοτώνει» τα παιχνίδια και να παρουσιάζεται ικανή στο να δημιουργεί και να σκοράρει περισσότερα γκολ. Αυτό είναι ένα κομμάτι που o Μπεργκ θέλει να βελτιώσει στην ομάδα του για να έρχονται πιο εύκολα οι επιτυχίες και χωρίς να υπάρχει το άγχος και η πίεση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα