Άρης Λεμεσού: Δυνατότητα αλλαγής θέσης στο εισιτήριο διαρκείας

Άρης Λεμεσού: Δυνατότητα αλλαγής θέσης στο εισιτήριο διαρκείας

Newsroom
opadoi_aris_lemesou
Ο Άρης Λεμεσού ενημέρωσε τους κατόχους διαρκείας στους τομείς W1 και W2 της Δυτικής κερκίδας του σταδίου Άλφαμεγα, ότι τους παρέχει τη δυνατότητα να μεταφερθούν στην Ανατολική κερκίδα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων» της Λεμεσού:

Ο Άρης Λεμεσού έπειτα από αίτημα αρκετών οπαδών του, επιθυμεί να ενημερώσει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στους τομείς W1 και W2 της Δυτικής κερκίδας του σταδίου Άλφαμεγα, ότι τους παρέχει τη δυνατότητα να μεταφερθούν στην Ανατολική κερκίδα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στις εν λόγω κερκίδες και θέλουν να εκμεταλλευτούν την διευθέτηση που προσφέρει η ομάδα μας, θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία της ομάδας μας στη Λεωφόρο Αμαθούντας 56 (έναντι ξενοδοχείου Ποσειδώνια) Δευτέρα με Παρασκευή 09:30-17:30. Για να λάβουν το νέο εισιτήριο διαρκείας τους στην ανατολική κερκίδα, θα πρέπει να προσκομίσουν το υφιστάμενο εισιτήριο διαρκείας τους, καθώς και την πολιτική τους ταυτότητα, ή, διαβατήριο.

Η αλλαγή θέσης εισιτηρίου διαρκείας, αφορά αποκλειστικά στην μετακίνηση από τους τομείς W1 και W2 προς την ανατολική εξέδρα.

 

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα