Ομόνοια: Η πράσινη «απόβαση» στο Εδιμβούργο και η δοκιμασία που εξιτάρει

Ομόνοια: Η πράσινη «απόβαση» στο Εδιμβούργο και η δοκιμασία που εξιτάρει

Newsroom
omonoia_anaxorisi
Η αντίστροφη μέτρηση για τη δοκιμασία στη Σκωτία ξεκίνησε για την Ομόνοια. Κ’αθοδόν για το Εδιμβούργο η αποστολή, ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία βλέπουν οι πράσινοι το αυριανό ματς, για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Ναι μεν ο άκρατος ενθουσιασμός έχει μετατραπεί σε μουρμούρα και εν μέρει αμφισβήτηση από τις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και δη το πατατράκ από την Ένωση, αλλά στο τριφύλλι γύρισαν σελίδα και είναι έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις. Η δοκιμασία στην έδρα της Χαρτς είναι ένα τεστ χαρακτήρα για το «τριφύλλι». Τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τους παίκτες του. Η Ευρώπη είναι κάτι που εξιτάρει άπαντες στον οργανισμό και η Ομόνοια καλείται ως μεγάλη ομάδα που είναι να κάνει focus 100% μόνο στο επικείμενο παιχνίδι. Και μετά θα έχει τον χρόνο για να επικεντρωθεί εκ νέου στην Cyprus League.

Η νίκη στην πρεμιέρα της League Phase του Κόνφερενς με τη Βίκινγκουρ, ανοίγει ορίζοντες διάκρισης. Πόσο δε μάλλον αν η ομάδα «κολλήσει» 2ο θετικό αποτέλεσμα, ήτοι να αποδράσει με βαθμολογικό όφελος. Με 23εις παίκτες στη διάθεση του ο Λιθουανός κόουτς, συμπεριλαμβανομένου και του Κακουλλή. Χωρίς Γιόβετιτς, Μουσιαλόφσκι και Ατζίλι, ειρήσθω εν παρόδω επικρατεί ανησυχία ενόψει των ιατρικών αποτελεσμάτων για το πρόβλημα του Ισραηλινού που και πάλι είναι στα «πιτς»!
Σε ότι αφορά το πρόγραμμα στη Σκωτία, η καθυστερημένη αναχώρηση για Εδιμβούργο(πέταξε στις 11:20, με δύο ώρες καθυστέρηση η αποστολή), επιφέρει αλλαγές στο πρόγραμμα των πράσινων.

Συγκεκριμένα στην συνέντευξη τύπου του προπονητή και στην προπόνηση. Αρχικά ήταν προγραμματισμένη στις 19:15 η συνέντευξη του Νταμπράουσκας και στις 20:00 η προπόνηση. Πλέον μεταφέρονται στις 20:45 και 21:30 αντίστοιχα.

. Αναμένονται αλλαγές από τον κύριο Νταμπράουσκας, ζητούμενο οποίοι και αν επιλεχθούν να φανούν αντάξιοι και να φέρουν εις πέρας το έργο τους. Αναλυτικά το πρόγραμμα ενόψει της αναμέτρησης (24/10, 19:45) με την Χαρτς.

 

Πρόγραμμα 👇
▪23.10.24, 09:00 | Αναχώρηση από αεροδρόμιο Λάρνακας
▪23.10.24, 15:10 | Άφιξη στο Εδιμβούργο
▪23.10.24, 20:45 | Συνέντευξη Τύπου ΟΜΟΝΟΙΑΣ
▪23.10.24, 21:30 | Προπόνηση στο «Tynecastle Park» (ανοικτή τα πρώτα 15 λεπτά για τα ΜΜΕ)
▪24.10.24, 19:45 | ΧΑΡΤΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ
▪ 25.10.24, 18:00 | Αναχώρηση από το Εδιμβούργο
▪25.10.24, 23:20 | Άφιξη στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Η αποστολή της Ομόνοιας

🟢 Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Λοϊζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Νεοφύτου, Αλιούμ.

«Απόβαση» από τους Ομονοιάτες από διαφορά μέρη θα βρεθούν στο Εδιμβούργο, 1100 εισιτήρια βρήκαν κάτοχο και η ομάδα θα έχει τη δυναμική στήριξη του κόσμου της.

ΑΓ

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / KOSTAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα