ΑΕΚ Λάρνακας: Το στοιχείο που λέει και δείχνει πολλά

ΑΕΚ Λάρνακας: Το στοιχείο που λέει και δείχνει πολλά

Newsroom
aek larnakas_anorthosi
Ο στόχος των τριών βαθμών κόντρα στην Ανόρθωση επετεύχθη για την ΑΕΚ, η οποία φέτος έχει να διαχειριστεί κάποιες σημαντικές απουσίες.

Η νίκη και οι τρεις βαθμοί ήταν σίγουρα το μεγάλο ζητούμενο για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ένα μεγάλο ντέρμπι με υψηλό βαθμό δυσκολίας ακόμη και τώρα που η Ανόρθωση δεν είναι στα καλύτερα της, ένα ντέρμπι κρύβει παγίδες και δυσκολίες τις οποίες έζησε και γεύτηκε πέρσι η ΑΕΚ. Τότε που όντας αδιάφορη και με πολλές αλλαγές η Ανόρθωση είχε πάρει ισοπαλία μέσα στο ΑΕΚ Αρένα και στέρησε από την ΑΕΚ να πάει στον τελικό πρωταθλήματος και να παίζει για δυο αποτελέσματα.

Φέτος η ομάδα της Λάρνακας είχε να διαχειριστεί κάποιες σημαντικές απουσίες. Αρχικά είχε την τεράστια απουσία στην μεσαία γραμμή του «εγκεφάλου» της για πολλού, του Γκουστάβο Λέδες. Ένας παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα κι όμως η απουσία του δεν φάνηκε στο γήπεδο. Το βάθος με Πονς και Ρόντεν και ο τρόπος που αγωνίστηκε η ΑΕΚ έκανε την απουσία του Λέδες να… ξεχαστεί.

Τόσο καλή ήταν η ΑΕΚ και τόσο αποτελεσματική στις κερδισμένες μονομαχίες αλλά και στο χτίσιμο παιχνιδιού από την μεσαία γραμμή που οι πλείστοι ξέχασαν ότι ο Λέδες ήταν εκτός. Επίσης, ο Φραν Σολ που άκουσε τόσα πολλά τον τελευταίο καιρό κατάφερε να καλύψει την απουσία του Καμπρέρα.

Ο Ισπανός σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης κατάφερε να βρει δίχτυα άλλες δυο φορές τα οποία ακυρώθηκαν λόγω οφσάιντ. Ήταν δραστήριος, ορεξάτος και κινητικός και έστειλε τα μηνύματα του και στον κόσμο αλλά και στον προπονητή του ότι είναι εδώ και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

 

Και με την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην Ανόρθωση ο Μπεργκ είναι σε σκέψεις και σε δίλημμα κατά πόσο θα μπει στη διαδικασία να πάει σε αλλαγές κόντρα στην ΑΕΛ ή αν θα κρατήσει την ίδια ενδεκάδα. Κατά τη διάρκεια της βδομάδας και των προπονήσεων ίσως διαφανεί τι έχει στο μυαλό του.

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα