ΑΕ Λεμεσού: Σκεπτικό… απόφασης για Μάμα!

ΑΕ Λεμεσού: Σκεπτικό… απόφασης για Μάμα!

Σάββας Νεοκλέους
mamas
Ο διεθνής Κύπριος μέσος της ΑΕΛ, Ραφαήλ Μάμας, μετά από 7 αγωνιστικές της Cyprus League, έχει φτάσει τις 3 κίτρινες κάρτες. Κάτι που τον έχει φέρει στη θέση να χάνει ένα από τα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος της Λεμεσιανής ομάδας.

Ο προπονητής, Κρις Κόλμαν, αποφάσισε όπως ο παίκτης είναι κανονικά στη διάθεση του στο προσεχές εντός έδρας Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά να τον στερηθεί στο ματς με την Ανόρθωση.

Φαίνεται ότι για αυτή του την απόφαση ο Ουαλός κόουτς δεν το… κούρασε και αρκετά το μυαλό του, μιας και το σκεπτικό του έχει και λογική. Ο Μάμας προέρχεται από την ΑΕΚ Λάρνακας. Από τη στιγμή που δεν κρατήθηκε εκεί στη δύναμη των «κιτρινοπράσινων», παίκτης που δεν εμπιστεύτηκε και τόσο τα προηγούμενα χρόνια σε ματς της ΑΕΚ, τότε ως αντίπαλος, αν και αποτελεί ιδιαιτερότητα για το προσεχές παιχνίδι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, θα έχει και ένα λόγο παραπάνω για να δώσει και το είναι του, όλες του τις δυνάμεις, με τη «γαλαζοκίτρινη» φανέλα.

Επίσης, ο Κρις Κόλμαν δίνει και άλλο χρόνο και στον Μπαμπόκ να «ψηθεί», να ετοιμαστεί ακόμη περισσότερο, ούτως ώστε να κληθεί, λογικά, στο ματς με την Ανόρθωση να καλύψει τη θέση του τιμωρημένου Μάμα στο εκτός έδρας της 4ης Νοεμβρίου για την 9η αγωνιστική της Cyprus League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα