ΑΕ Λεμεσού: Παραμένει αντιπρόεδρος ο Χατζηγιάννης παρά την πρόθεση αποχώρησης

ΑΕ Λεμεσού: Παραμένει αντιπρόεδρος ο Χατζηγιάννης παρά την πρόθεση αποχώρησης

Newsroom
ΑΕΛ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Στο πόστο του, αυτό του αντιπροέδρου στην ΑΕ Λεμεσού θα παραμείνει ο Απόστολος Χατζηγιάννης, παρά την πρόθεση αποχώρησης για προσωπικούς λόγους, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΑΕ Λεμεσού ενημέρωσε πως ο Απόστολος Χατζηγιάννης παραμένει στη θέση του αντιπροέδρου της ομάδας, παρά την πρόθεση παραίτησης για προσωπικούς λόγους.

Οι συζητήσεις με τα μέλη και τον πρόεδρο του Δ.Σ, άλλαξαν την αρχική του σκέψη και έτσι παραμένει στο πόστο του για το καλό του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ενημερώνει ότι ο κ. Απόστολος Χατζηγιάννης παραμένει στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου του Σωματείου, παρά την αρχική του πρόθεση να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

 

Μετά από συζητήσεις με τα μέλη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ., και με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον του Σωματείου μας, ο κ. Χατζηγιάννης αποφάσισε να αναθεωρήσει και να παραμείνει στην εκλεγμένη του θέση, έτοιμος να συμβάλει δυναμικά στην αναδιοργάνωση του Σωματείου όπως αυτή άρχισε από τον περασμένο Μάιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την πλήρη στήριξη του στον κ. Χατζηγιάννη και καλεί τους φιλάθλους της ΑΕΛ να παραμείνουν ενωμένοι για την αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σωματείο ΑΕΛ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα