Απόλλων Λεμεσού: Τρεις απόντες και δυο αμφίβολοι για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου

Απόλλων Λεμεσού: Τρεις απόντες και δυο αμφίβολοι για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου

Newsroom
μαλεκκιδης
Με επίσημη ενημέρωσή του, ο Απόλλωνας Λεμεσού γνωστοποίησε τα αγωνιστικά νέα της ομάδας, ενόψει του Κυριακάτικου (27/10, 17:00) εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου. Εκτός οι Μάρκες, Χάμπος και Σάντος, αμφίβολοι άλλοι δυο.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Λεμεσού για το εκτός έδρας ματς με την Ομόνοια Αραδίππου (27/10, 17:00) για την αγωνιστική του πρωταθλήματος της Cyprus League by Stoiximan.

Οι «κυανόλευκοι» ενημέρωσαν μέσω ανακοίνωσης το πρόγραμμα, καθώς και τους απόντες για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μάρκες, Χάμπος και Σάντος σίγουρα εκτός πλάνων Γκούλα, αμφίβολοι οι Μαλεκκίδης και Σπόλιαριτς.

Η ενημέρωση:

Με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (26/10) θα ολοκληρώσει τον κύκλο προετοιμασίας της η ομάδα μας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου.

 

Μοναδικός στόχος για την ομάδα μας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, οι οποίοι θα δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο τεχνικός της ομάδας μας, κ. Αντριάν Γκούλα, καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους Χάμπο και Πέδρο Μάρκες, ενώ η συμμετοχή των Σπόλιαριτς και Μαλεκκίδη (που αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος) παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Το όνομα του Μπρούνο Σάντος συμπεριλαμβάνεται στους απόντες καθώς συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή (27/10, 17:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπενθυμίζεται ότι οι οπαδοί της ομάδας μας δεν έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν τον εν λόγω αγώνα αφού η ομάδα μας εκτίει ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα