Κύπελλο Coca - Cola: Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση και το πρόγραμμα

Newsroom
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ
Η Αγία Νάπα έριξε «βόμβα» στη Λάρνακα, επικρατώντας 2-3 της Καρμιώτισσας και παίρνοντας το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Coca - Cola, παρέα με την Ομόνοια 29Μ που επικράτησε δύσκολα 0-1 του Χαλκάρονα Ιδαλίου χάρη σε αυτογκόλ. Δείτε ποιες ομάδες έχουν προκριθεί και το πρόγραμμα της συνέχειας.

Αγία Νάπα και Ομόνοια 29Μ προστέθηκαν στις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Coca - Cola, μετά και τη σημερινή (23/10) ημέρα. Οι... «λευκοί» έκαναν την απόλυτη -έως τώρα- έκπληξη, επικρατώντας με 2-3 της Καρμιώτισσας στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή», με τον υπηρεσιακό κόουτς Γιώργο Τσούκκα να κερδίζει τον... επίσης υπηρεσιακό Κρίστη Θεοφίλου, μετά την ξαφνική αποχώρηση του Μάουρο Καμορανέζι.

Αργότερα, η Ομόνοια 29Μ ίδρωσε και χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του χαφ Ηροδότου, έτσι ώστε να επικρατήσει με το «ισχνό» 0-1 του Χαλκάρονα Ιδαλίου, στο Δασάκι και να συνεχίσει την πορεία της στη φάση των «16».

Εκεί, βρίσκονται επίσης η Κυπελλούχος Πάφος, ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια λόγω της συμμετοχής τους στην Ευρώπη, ΠΑΕΕΚ και Σπάρτακος Κιτίου που ήταν οι τυχεροί της κλήρωσης και προκρίθηκαν χωρίς αγώνα, καθώς και Ανόρθωση, Εθνικός Άχνας και Νέα Σαλαμίνα.

Ο πρώτος γύρος συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη (30/10) με δυο αναμετρήσεις και κοινή ώρα έναρξης τις 19:00. Ο ΑΣΙΛ Λύσης θα υποδεχθεί τον Άρη Λεμεσού στο Δασάκι, ενώ στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου «Τάσσος Μάρκου», ο Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλος φιλοξενεί την ΑΕ Λεμεσού.

 

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους 16

Πάφος

ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια

ΠΑΕΕΚ

Σπάρτακος Κιτίου

Απόλλων Λεμεσού

ΑΕΚ Λάρνακας

Ανόρθωση

Εθνικός Άχνας

Νέα Σαλαμίνα

Αγία Νάπα

Ομόνοια 29Μ

Το πρόγραμμα του πρώτου γύρου

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Οθέλλος Αθηαίνου - Απόλλων Λεμεσού 0-4

Τρίτη 1 Οκτωβρίου

ΑΕΚ Λάρνακας - Ακρίτας Χλώρακας 5-0

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός Λευκωσίας - Ανόρθωση 1-4

Εθνικός Άχνας - ΑΕ Ζακακίου 3-1

Νέα Σαλαμίνα - Δόξα Κατωκοπιάς 1-0

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Καρμιώτισσα - Αγία Νάπα 2-3

Χαλκάνορας Ιδαλίου - Ομόνοια 29Μ 0-1

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

ΑΣΙΛ Λύσης - Άρης Λεμεσού, 19:00

Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλος - ΑΕ Λεμεσού, 19:00

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου

Αναγέννηση Δερύνειας - Ένωση Νέων Παραλιμνίου, 19:00

Freedom24 Ε.Ν. Ύψωνα - Ομόνοια Αραδίππου, 19:00

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα