Ομόνοια: Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα ομάδας, προπονητή και η βεβαιότητα του Νταμπράουσκας!

Ομόνοια: Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα ομάδας, προπονητή και η βεβαιότητα του Νταμπράουσκας!

Newsroom
omonoia
Σε «κακό φεγγάρι» η ομάδα, το ίδιο και ο προπονητής, αλλά περιθώρια δεν υπάρχουν. Η Καρμιώτισσα παραμονεύει και η Ομόνοια καλείται να βγάλει επιτέλους αντίδραση!

Παιχνίδι must win το μεθαυριανό στο «Αμμόχωστος». Και η επιστροφή στις επιτυχίες αποτελεί πλέον κάτι περισσότερο από αδήριτη ανάγκη και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα ζορίζουν για τα καλά, με ότι αυτό συνεπάγεται. Χωρίς ίχνος υπερβολής έχει αποκτήσει χαρακτήρα κομβικού και άκρως σημαντικού ο αγώνας με την Καρμιώτισσα. Που με τον Αλέξη Γαρμπόζη πλέον στον πάγκο της, σίγουρα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στο τακτικό κομμάτι.

3ο διαδοχικό ματς για το «τριφύλλι» χωρίς γκολ στο Εδιμβούργο αφενός και αφετέρου συνεχίζει να προβληματίζει η εν γένει εικόνα της ομάδας. Μεσοαμυντικά θέματα στο transition και ατομικά λάθη στα μετόπισθεν. Εμφανής απουσία στο δημιουργικό κομμάτι, εξού και το ότι παραμένουν «άσφαιροι» οι πράσινοι.

Κομβικοί παίκτες, προεξάρχοντος του Σεμέδο, είναι σε πολύ «κακό φεγγάρι». Και γενικότερα ο Βάλντας Νταμπράουσκας καλείται να βρει τρόπο να επαναφέρει το καθαρό μυαλό σε όλους και σε καλό βαθμό τις «εργαστηριακές ρυθμίσεις», ώστε η ομάδα να ξαναγίνει… ομάδα. Είναι λίγο οξύμωρο πάντως, ότι από την μέρα που οι ποιοτικές επιλογές στο ρόστερ αυξήθηκαν σε σημαντικό βαθμό, η τεχνική ηγεσία δεν έχει καταφέρει να βρει την ανάλογη χημεία των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων. Και αυτό έχει κόστος για τους πράσινους.

Ο Λιθουανός κόουτς πάντως εξέφρασε την σιγουριά του στο 100%, ότι θα επανέλθει η Ομόνοια.

 

«Πιστεύω στην ομάδα μου, έχουμε καλή ομάδα, πιστεύω στους παίκτες μου. Αυτή η φόρμα είναι προσωρινή, είμαι 100% σίγουρος για αυτό. Θα επιστρέψουμε σύντομα, να το ξέρετε αυτό»!

Με εμφατικό τρόπο επανέλαβε την πίστη του στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του. Και ως καλός καπετάνιος η προσδοκία είναι να επαναφέρει το καράβι σε ήρεμα νερά και όχι να το αφήσει να πέσει σε φουρτούνα!

Αγωνιστικά εκτός θα είναι οι Μουσιαλόφσκι, Σίμιτς και Ατζίλι, εν αναμονή ενημέρωσης για το ακριβές πρόβλημα των δύο τελευταίων και τον χρόνο αποθεραπείας τους.

Η λογική λέει ότι θα πραγματοποιήσει εκ νέου αλλαγές ο κόουτς, πιθανότητα σε όλες τις γραμμές. Σίγουρη θεωρείται η επιστροφή στην 11άδα του Γιόβετιτς, να δούμε μέσω των δύο τελευταίων προπονήσεων, τι ακριβώς έχει στο μυαλό του για το αρχικό σχήμα, με βάση και την προσέγγιση του συγκεκριμένου ματς.



ΑΓ

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα