ΑΕΚ Λάρνακας: Τα λόγια του Μπεργκ δείχνουν το σωστό δρόμο

ΑΕΚ Λάρνακας: Τα λόγια του Μπεργκ δείχνουν το σωστό δρόμο

Newsroom
burg_aek_larnakas
Σε μια ακόμα νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, στοχεύει η ΑΕΚ στο αυριανό ματς στη Λεμεσό (27/10,19:00), με τον Χένινγκ Μπεργκ να θέλει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στην εικόνα της ομάδας.

Ο Χένινγκ Μπεργκ στις σημερινές του δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ στην Λεμεσό (27/10, 19:00) ναι μεν έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και τα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά έστειλε και ένα σημαντικό μήνυμα.

Ότι η ομάδα του μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο που αυτό αποτελεί ένα μεγάλο κέρδος για την ΑΕΚ. Και αυτό γιατί ο Νορβηγός βλέπει μεν απ’ τη μία με ικανοποίηση τους παίκτες του να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουν νίκες, αλλά απ’ την άλλη πρέπει να υπάρχει βελτίωση σε κάποια σημεία για να μπορέσει ο σύλλογος να παραμείνει σε τροχιά επιτυχιών.

Αυτό είναι το μυστικό της ΑΕΚ και εκεί είναι που εστιάζει για να μπορέσει και απέναντι στην ΑΕΛ να πάρει τρεις ακόμη βαθμούς. Ο Γκουστάβο Λέδες αναμένεται να είναι και πάλι εκτός μιας και ο Μπεργκ δεν πρόκειται να ρισκάρει την συμμετοχή του αν δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η κορυφή της επίθεσης.

Θα επιστρέψει ο Καμπρέρα που έχει εκτίσει την ποινή του ή θα παραμείνει βασικός ο Φραν Σολ ο οποίος με την Ανόρθωση ήταν πολύ καλός, σκόραρε και ήταν μέσα στις φάσεις; Όλα αυτά αποτελούν ερωτηματικά τα οποία θα απαντηθούν το απόγευμα της Δευτέρας, όμως το πιο πιθανό είναι να παραμείνει ο Σολ στο αρχικό σχήμα.

 

Ιδιαίτερες αλλαγές δεν αναμένεται να έχουμε στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Ανόρθωση, αφού υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση. Αυτό που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ είναι να βελτιώσει τα τελειώματα της και να γίνει πιο αποτελεσματική στις ευκαιρίες που δημιουργεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα