ΑΕΚ Λάρνακας: Μπεργκ ο μεταμορφωτής!

ΑΕΚ Λάρνακας: Μπεργκ ο μεταμορφωτής!

Newsroom
berg_karapatakis
Για μία ομάδα που στο ξεκίνημα της σεζόν είχε τέσσερις ήττες στα πρώτα πέντε της παιχνίδια δεν είναι καθόλου εύκολο να καταφέρει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Και η ΑΕΚ Λάρνακας, όχι μόνο το κατάφερε αλλά πλέον έχει χτίσει και ένα νικηφόρο σερί με τέσσερις σερί επιτυχίες που της δίνει τεράστια ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Μία ώθηση που έχει όνομα και επίθετο. Μιας και η παρουσία του Χένινγκ Μπεργκ, ότι αλλαγές κι αν έγιναν στο μεσοδιάστημα, είναι αυτή που επί της ουσίας έχει κάνει τη διαφορά και έχει καταφέρει να αλλάξει πολλά στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Δεν είναι μόνο οι παίκτες που μπορεί να ήρθαν την τελευταία στιγμή αλλά ότι βρέθηκε ένας προπονητής με τις εμπειρίες του Μπεργκ να δώσει το κάτι παραπάνω.

Η προσωπικότητα του στα αποδυτήρια δεσπόζει και αυτό είναι κάτι που βγαίνει και στο γήπεδο. Είναι προπονητής με απόλυτη πειθαρχία αλλά ταυτόχρονα έχει τον τρόπο να κερδίζει τους παίκτες του και να τους κάνει να τα δίνουν όλα. Μπορεί κάποιες φορές να αργεί να κάνει αλλαγές και να υπάρχει μικρή μουρμούρα γι’ αυτό αλλά είναι κόουτς που καταφέρνει να παίρνει το μέγιστο από τους παίκτες του.

Το σημαντικό είναι να υπάρξει διάρκεια σε αυτό που βγάζει η ΑΕΚ στο γήπεδο σήμερα. Αν γίνει αυτό τότε η ομάδα της Λάρνακας έχει όλα τα εχέγγυα να πετύχει ότι και πέρσι και να είναι διεκδικήτρια του τίτλου μέχρι τέλους και γιατί όχι και να το κατακτήσει για πρώτη φορά. Το γεγονός ότι υπάρχουν τρεις ομάδες, Πάφος, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, που έχουν και την Ευρώπη στα πόδια τους, ίσως αποτελέσει πλεονέκτημα για την ΑΕΚ αλλά και τις άλλες ομάδες που δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

 

Αυτό όμως μόνο αν η ομάδα του Μπεργκ συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και καταφέρει να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα βελτιώνοντας παιχνίδι με παιχνίδι κάποιες ατέλειες της.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα