ΕΝΠ: Το 1/3 του ρόστερ απόν, με τη φόρα του ΓΣΠ παρών!

ΕΝΠ: Το 1/3 του ρόστερ απόν, με τη φόρα του ΓΣΠ παρών!

kanadi_adebayo_enp
Η Ένωσις Νέων Παραλιμνίου υποδέχεται σήμερα στις 17:00 τον Εθνικό Άχνας (Live από Gazzetta Cyprus), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Cyprus League, με τα προβλήματα να είναι πολλά, αλλά με το ηθικό στα ύψη.

Η ΕΝΠ, ακόμα κυμαίνεται σε ρυθμούς ΓΣΠ, μετά το πολύ μεγάλο διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Ομόνοιας με 0-1. Το ηθικό και η αυτοπεποίθηση βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο ο πολύπειρος Νταμίρ Κάναντι έχει να διαχειριστεί ειδικές συνθήκες στην σημερινή αναμέτρηση.

Μπορεί η νίκη επί του Τριφυλλιού να είναι μια εκ των μεγαλύτερων εκπλήξεων της χρονιάς, αλλά η Ένωση έχει μια πολύ δύσκολη συνέχεια μπροστά της, ώστε να εξασφαλιστεί ο στόχος της εφετινής σεζόν, που είναι η παραμονή στη κατηγορία, που αν είναι εφικτό να συμβεί όσο πιο άνετα γίνεται.

Ο Εθνικός Άχνας είναι μια ομάδα που πολλάκις φέτος έχει αποδείξει ότι δεν είναι «εύκολο καρύδι». Ποιος ξεχνάει εξάλλου, την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 1-3, τις ισοπαλίες με ΑΕΚ Λάρνακας και Ανόρθωση και την συλλήβδην πολύ καλή παρουσία της ομάδας.

Σήμερα λοιπόν, ο Κάναντι έχει ένα δύσκολο έργο να φέρει εις πέρας. Αφενός καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για τους «Βυσσινί», ενώ αφετέρου έχει να διαχειριστεί τα πολλαπλά πλήγματα απουσιών που ταλανίζουν την ομάδα από το Παραλίμνι.

 

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αυστριακός Τεχνικός, δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του απέναντι στον Εθνικό, συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές, από ένα ρόστερ περί των 29-30 ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος είναι για τους τιμωρημένους, Χριστοφή, Σαμπού, Γιαντζούκοβιτς και Σαμ, ενώ λόγω τραυματισμών δεν υπολογίζονται οι Ανδρέου, Φλίτερ, Μαυρουδής, Νόρτι και Κοσμά.

Έτσι, ο Νταμίρ Κάναντι, τρόπον τινά, λόγω συγκυριών που συνέπεσαν, δε θα έχει στη διάθεσή του, περίπου το 1/3 των ποδοσφαιριστών του! Το έργο που έχει να εκπονήσει λοιπόν, απέναντι σε έναν άκρως επικίνδυνο αντίπαλο, είναι πέρα για πέρα δύσκολο.

Η αυτοπεποίθηση που η ομάδα κουβαλάει από το παιχνίδι με την Ομόνοια δεν παύει να υφίσταται και το πλάνο του προπονητή της ομάδας είναι σαφές από το προηγούμενο παιχνίδι, οπότε σήμερα αναμένουμε, παρά τα πολλά προβλήματα, μια ίδια ακριβώς αγωνιστική αντιμετώπιση με αυτή που είδαμε στη Λευκωσία! Η αδήριτη ανάγκη αν μη τι άλλο, είναι η τρίτη νίκη στη σεζόν.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα