Απόλλων Λεμεσού: Στη Λάρνακα για την ουσία, πριν τα καυτά ντέρμπι

Απόλλων Λεμεσού: Στη Λάρνακα για την ουσία, πριν τα καυτά ντέρμπι

Σάββας Νεοκλέους
apollon lemesou
Με στόχο το πέμπτο τρίποντο φέτος, ο Απόλλων Λεμεσού αντιμετωπίζει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Ομόνοια Αραδίππου (27/10, 17:00). Ο Άντριαν Γκούλα, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σάντος, στους τραυματίες Κυριάκου, Μάρκες και Λοΐζου, ενώ την τελευταία στιγμή θα φανεί εάν μπορούν να βρεθούν στην τελική αποστολή του αγώνα οι Σπόλιαριτς και Μαλεκκίδης.

Εκτός έδρας αποστολή σήμερα για τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η ομάδα του Αντριάν Γκούλα φιλοξενείται η ώρα 17:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την Ομόνοια Αραδίππου, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Cyprus League.

Με προβλήματα η προετοιμασία για τον Σλοβάκο κόουτς, μιας και για την απογευματινή αναμέτρηση δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σάντος, στους τραυματίες Κυριάκου, Μάρκες και Λοΐζου, ενώ την τελευταία στιγμή θα φανεί εάν μπορούν να βρεθούν στην τελική αποστολή του αγώνα οι Σπόλιαριτς και Μαλεκκίδης.

Είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη σήμερα για τον Απόλλωνα, να πάρει το πέμπτο τρίποντο, μιας και δώσει δυναμική, ώθηση και αυτοπεποίθηση σε όλους για τα τρία ντέρμπι που θα ακολουθήσουν μέσα στον μήνα Νοέμβριο, με ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC εντός και Ομόνοια εκτός έδρας.

Για τη σημερινή αναμέτρηση πιθανή ενδεκάδα για Απόλλωνα είναι Λέουβενμπεργκ, Σελεστίν, Λαμ, Βούρος, Ντε Μάρκο, Ντ' Αλμέιδα, Βέισμπεκ, Μπουαγκάρντ, Ζμέρχαλ, Σαγκάλ, Ντορεγκαράι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα