ΑΕΛ: Θέλει εξάδα, ώρα να κερδίσει ντέρμπι

ΑΕΛ: Θέλει εξάδα, ώρα να κερδίσει ντέρμπι

Σάββας Νεοκλέους
ael
Η ΑΕΛ υποδέχεται στο «ΆλφαΜέγα Stadium» την ΑΕΚ Λάρνακας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Cyprus League. Έχοντας ως στόχο την εξάδα, οφείλει να δείξει ότι μπορεί να πάρει νίκες σε τέτοια κρίσιμα ματς.

Πάει να ξεχάσει η ΑΕΛ από πότε έχει να κερδίσει ντέρμπι για το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας.

Από τη στιγμή που στην τρέχουσα σεζόν έχει στόχο την είσοδο της στο α΄ γκρουπ εξάδας της Cyprus League και με δεδομένο ότι από σήμερα υπάρχουν στη σειρά τέσσερα ντέρμπι να δώσει, τότε θα πρέπει να δείξει ότι έχει τις ικανότητες, δυνατότητες, να πάρει νίκες και σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια.

Η ώρα 19:00 η ΑΕΛ υποδέχεται στο «ΆλφαΜέγα Stadium» την ΑΕΚ Λάρνακας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Cyprus League. Παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, μιας και η ΑΕΛ εκτίει τιμωρία από τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ για το Λεμεσιανό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα που δεν έγινε ποτέ.

Η ΑΕΛ βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο και άπαντες αντιλαμβάνονται το πόσο μεγάλη σημασία έχει το βραδινό ντέρμπι, όπου κερδίζοντας το η ομάδα του Κρις Κόλμαν θα ξεπεράσει τους «κιτρινοπράσινους» της Λάρνακας και θα.. στείλει μήνυμα πως είναι εδώ και πως μπορεί να παλέψει για την εξάδα και μέσα από τα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ (εκτός), Άρη (εντός).

 

Για τον βραδινό αγώνα ο Ουαλός κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παπαφώτη και Τρισκόφσκι.

Πιθανή ενδεκάδα είναι Μπράγκα, Ουεντραόγκο, Στόλνικ, Φιλιώτης, Ιμανισίμουε, Μεγιάδο, Μάμας, Τοκού, Λεσοβόι, Σινγκ και Μακρής. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Άβραχαμ, Φραντζής, Κέτσκες, Ρομπέρτα, Ζαχαρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα