ΑΕ Λεμεσού: Ούτε και με την «Κυρία»

ΑΕ Λεμεσού: Ούτε και με την «Κυρία»

Σάββας Νεοκλέους
triskovski_leventis
Δίμηνο απουσίας από την αγωνιστική δράση συμπληρώνει ο επιθετικός της ΑΕΛεμεσού. Ιβάν Τρισκόφσκι.

Ο παίκτης αν και είχε με τη «γαλαζοκίτρινη» φανέλα ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Cyprus League, με το πέρας της 2ης αγωνιστικής μέχρι και σήμερα ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών.

Αν και φαινόταν πως θα επέστρεφε στη δράση εδώ και μερικές βδομάδας, πρόβλημα που έχει εμφανιστεί κοντά στον αχίλλειο τένοντα τον φέρει να είναι στα… πιτς!

Μέσα στη βδομάδα που ολοκληρώνεται πέρασε από νέες ιατρικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε μυϊκή ενόχληση λίγο πιο πάνω από τον αχίλλειο τένοντα, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός πλάνων τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ, όχι μόνο από το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και από το παιχνίδι κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με τον ΠΟ Αχυρώνας/Ονήσιλος, καθώς και από το εκτός έδρας ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Cyprus League με την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα