Πάφος: Μοναδικός στόχος το διπλό και η παραμονή στην κορυφή

Πάφος: Μοναδικός στόχος το διπλό και η παραμονή στην κορυφή

Newsroom
ΠΑΦΟΣ
Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος, η Πάφος φιλοξενείται απόψε (28/10, 19:00) από την Ομόνοια 29Μ.

Στην Πάφο έχουν ήδη αφήσει πίσω τους την εντός έδρας ήττα της περασμένης Πέμπτης με 0-1 από τη Χάιντενχαϊμ για το Conference League, κρατώντας φυσικά την καλή εμφάνιση απέναντι στη γερμανική ομάδα.

Πλέον το σύνολο του Χουάν Κάρλος Καρσέδο έχει μπροστά του μια σπουδαία δοκιμασία, το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη νεοφώτιστη Ομόνοια 29Μ (19:00), για την 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Μοναδικός στόχος για τους «γαλάζιους» είναι φυσικά το διπλό, που θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +2 από τον τωρινό πρωτοπόρο, Άρη Λεμεσού. Το συγκεκριμένο ματς σίγουρα είναι ένα από τα λεγόμενα που «δίνουν πρωτάθλημα» και όλοι στην Πάφο το γνωρίζουν αυτό.

Αγωνιστικά, ο Καρσέδο δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό θέμα, και έτσι αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση, η οποία πιθανότατα θα αποτελείται από τους :Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Λούκασεν, Μπρούνο, Σίλβα, Ντράγκομιρ,Γκίνα, Σούνιτς, Τζάτζα, Τάνκοβιτς και Ζάιρο.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα