Ομόνοια: Στοπ στις αποτυχίες με νίκη επί της Καρμιώτισσας, αλλιώς «χανόμαστε»!

Ομόνοια: Στοπ στις αποτυχίες με νίκη επί της Καρμιώτισσας, αλλιώς «χανόμαστε»!

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ
Τίποτα άλλο πέρα από την επιστροφή στις νίκες δεν υπάρχει για την Ομόνοια, στο αποψινό εκτός έδρας ματς με την Καρμιώτισσα (19:00, Gazzetta Cyprus), με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να καλείται να... γυρίσει την κατάσταση μετά τις τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Η Καρμιώτισσα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Cyprus League(19:00 Cytavision/Gazzeta Cyprus) ξεπροβάλλει για το «τριφύλλι» που δεν σκέφτεται οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης. Τα δεδομένα γνωστά για την Ομόνοια, που δε διάγει τις καλύτερες της μέρες. Προερχόμενη από τρεις διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα (Άρη, ΕΝΠ) και Ευρώπη (Χαρτς), χωρίς μάλιστα να πετύχει κάποιο γκολ.

Περιθώρια νέου λάθους απαγορεύονται «δια ροπάλου» απόψε, αλλιώς τα πράγματα ζορίζουν κατά πολύ και η ομάδα εκτροχιάζεται από το βασικό της στόχο. Η Καρμιώτισσα με τον Αλέξη Γαρπόζη στο τιμόνι πλέον θα παρουσιαστεί με αλλαγμένη ψυχολογία, καλύτερη στο τακτικό κομμάτι και με απαιτήσεις. Διαθέτει κάποιους ποιοτικούς παίκτες στον μεσοεπιθετικό χώρο που χρήζουν προσοχής Και ναι είναι παιχνίδι που κρύβει «παγίδες», παρόμοιο με αυτό της Ένωσης και ασφαλώς δεν περνά ούτε κατά διάνοια από το μυαλό του οποιουδήποτε ότι οι πράσινοι θα πατήσουν εκ νέου τη «μπανανόφλουδα».

Όλα αυτά καλό είναι να τα έχει κατά νου το συγκρότημα του Βάλντας Νταμπράουσκας, αλλά αυτό που προέχει είναι αυτό να παρουσιαστεί όπως πρέπει. Να βγάλει η ομάδα τις αρετές της στο χορτάρι, να πάρει το διπλό και να βάλει στοπ στα αρνητικά αποτελέσματα. Σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να ηγηθεί ο Λιθουανός προπονητής, αφενός με τις αποφάσεις του για το αρχικό σχήμα και αφετέρου με το κοουτσάρισμα κατά τη διάρκεια του ματς, έχοντας «καθαρό μυαλό».

Αγωνιστικά, το χθεσινό απρόοπτο με Γιόβετιτς διαφοροποιεί το πλάνο, καθώς ο Μαυροβούνιος διεθνής προοριζόταν για την ενδεκάδα. Είναι επίσης εκτός πλάνων οι Ατζίλι και Σίμιτς, επέστρεψε μετά από καιρό ο Μουσιαλόφσκι και φυσικά ο Ρομάν Μπεζούς, έπειτα από απουσία έξι μηνών!. Η λογική λέει ότι ο Νταμπράουσκας θα επιφέρει αλλαγές, ώστε να παρουσιάζει μια ομάδα με φρεσκάδα, έντασεις και πάθος για τη νίκη, στοιχεία που αγνοούνται το τελευταίο διάστημα. Φυσικά όπως μας έδειξε, δεν είναι καθόλου εύκολο να «μπούμε στο μυαλό του», απλά εικάζουμε.

 

Μια πιθανή ενδεκάδα, θα την αποτελούν οι Φαμπιάνο, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς(Κίτσος), Μάριτς, Εράκοβιτς, Εβάντρο, Λοΐζου, Σεμέδο(Αλιούμ) και Στεπίνσκι(Κακουλλής).

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Μπεζούς, Αλιούμ.

Παρά την πικρία και την απογοήτευση του, ο κόσμος της Ομόνοιας αναμένεται να δώσει και σήμερα μαζικό παρών και να στηρίξει την ομάδα του να φθάσει στη νίκη.

Α.Γ.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα