Ομόνοια: Η διοίκηση στηρίζει, αλλά περιμένει άμεσα αντίδραση

Ομόνοια: Η διοίκηση στηρίζει, αλλά περιμένει άμεσα αντίδραση

Newsroom
omonoia
Το τριφύλλι ολοκληρώνει σήμερα ενόψει Καρμιώτισσας, άμεση αντίδραση και επιστροφή στις νίκες αναμένει η διοίκηση από τον προπονητή και τους παίκτες.

Στο στόχαστρο πολλών Ομονοιατών όλες αυτές τις μέρες ο Βάλντας Νταμπράουσκας, σε κάποιο βαθμό με καλόπιστη σωστή κριτική, δε θα μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με ισοπεδωτικές κριτικές χωρίς περιεχόμενο από τους «οπαδούς» των social.
Την δική μας άποψη για τα τεκτενόμενα και τις ευθύνες του Λιθουανού κόουτς τις έχουμε υπογραμμίσει, ξεκάθαρα, χωρίς υπεκφυγές του στυλ ναι μεν αλλά. Και μόνο με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια και με ένα δείγμα αρκούντως ικανοποιητικό.

Στη φάση που είμαστε θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να ξέρουμε και ποια είναι η άποψη της διοίκησης για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και δη για το τι φταίει. Είναι λοιπόν στο «κάδρο» των ευθυνών για το δ.σ ο Βάλντας Νταμπράουσκας;
Συνεχίζει να τον περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη; Ποια η γνώμη, βαρύνουσα σημειώστε, του Υπευθύνου Στρατηγικού Σχεδιασμού, Γιάννη Αναστασίου ;
Ασφαλώς και δεν είμαστε παρόντες στο «Ηλίας Πούλλος» και ούτε διαρροές υπάρχουν σχεδόν για το κάθε τι που συμβαίνει στην ομάδα. Για αυτό φροντίζουν οι διοικούντες, με το σκεπτικό τους κάποιες φορές σαφώς να είναι ορθότατο, αλλά και κάποιες άλλες όχι. Διότι σε πιο απλά θέματα ενημέρωσης τραυματισμών κλπ, ναι ο κόσμος και πρέπει να γνωρίζει και του το οφείλουν. Στην προκειμένη, όπως και σε άλλες παρόμοιες με τη σημερινή καταστάσεις που βίωσε η ομάδα πολύ καλά κάνουν και δε βγαίνει το παραμικρό έξω, σε σχέση με άλλες διοικήσεις που τα διαρρέουν στους «δικούς» τους, με τον τρόπο που αυτοί κρίνουν ορθό.


Λοιπόν, με βάση τα ελάχιστα που κατάφεραμε να αλιεύσουμε, σαφώς και ο προβληματισμός δε μπορεί να μην τους αγγίζει και αυτούς. Αλλοίμονο δηλαδή. Προεξάρχοντος του προέδρου Παπασταύρου. Όμως ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού, είναι άνθρωπος που πάντοτε στηρίζει τους προπονητές του και τους συνεργάτες του γενικότερα και κάποιες φορές επιτρέψετε μας να τονίσουνε, ίσως και περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Ποτέ δεν παίρνει εν θερμώ απόφασεις και ούτε πανικοβάλλεται. Όμως, ναι ο πρόεδρος σαφώς ανέμενε καλύτερα αποτελέσματα και σαφώς υπάρχει σκεπτικισμός για το τι φταίει και η Ομόνοια είναι σε «κακό φεγγάρι». Έχει φέτος επενδύσει τα περισσότερα χρήματα από ποτέ ενισχύοντας κατά πολύ το ρόστερ, ποιοτικά και ποσοστικά. Ικανοποιώντας σχεδόν στο 100% τα «θέλω» των Αναστασίου και Νταμπράουσκας.


Θέλετε Ατζίλι, πάρτε Ατζίλι. Θέλετε Ντιούνκου, Μάριτς, φέρτε τους. «Φέρε μας πρόεδρε και Γιόβετιτς, στο «Ηλίας Πούλλος» και ο Μαυροβούνιος.
Δικαιολογημένα λοιπόν, ο άνθρωπος που ηγείται αυτού του οργανισμού και πολύ απαιτητικός οφείλει να είναι και δε μπορεί παρά να προβληματίζεται. Βγήκε πρώτος και μίλησε ξεκάθαρα για πρωτάθλημα και σωστά έπραξε, πρόεδρος της Ομόνοιας είναι. Ο πήχυς είναι ψηλός και δε νοείται από την 7η αγωνιστική η ομάδα να είναι στο -7! Και με τον κίνδυνο εκτροχιασμού να ελλοχεύει. Περιμένει, ζυγίζει τα δεδομένα, άλλωστε ζει από κοντά την ομάδα και το πρώτιστο για αυτόν και τη διοίκηση του αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι να αντιδράσει αύριο βράδυ η ομάδα και να κερδίσει την Καρμιώτισσα. Ει δυνατόν και με πειστική εμφάνιση. Τίποτα λιγότερο. Και εξακολουθεί να πιστεύει στον Βάλντας Νταμπράουσκας, αλλά θέλει να δει αποτελέσματα και αντίδραση «χθες». Αναμένοντας από τον προπονητή να αποδείξει ότι ο καλός «καπετάνιος», στις «φουρτούνες» φαίνεται!
Αγωνιστικά, η ομάδα ολοκληρώνει απόψε την προετοιμασία της και θα ανακοινωθεί η αποστολή. Εκτός πλάνων, θα είναι οι Ατζίλι, Σίμιτς και Μουσιαλόφσκι.

 

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα