Ομόνοια 29ης Μαΐου - Πάφος: Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Newsroom
pafos
Δείτε πως θα παραταχθούν η Ομόνοια 29ης Μαΐου κόντρα στην Πάφο, στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Cyprus League.

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου υποδέχεται την Πάφο, για την 8η αγωνιστική της Cyprus League. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν το διπλό, προκειμένου να περάσουν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Ομόνοια 29ης Μαΐου επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν τρεις αλλαγές συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα. Συγκεκριμένα, στη θέση των Κονομή, Φιάκα και Ένεμ, μπαίνουν οι Ψάλτης, Σαμπανάτζοβιτς και Καρπ.

Από την άλλη, ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο πραγματοποιεί δυο αλλαγές συγκριτικά με το τελευταίο ματς κόντρα στην Χαΐντενχαιμ. Γκίνα και Πέπε θα αγωνιστούν αντί των Τζάτζα και Κορέια.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

 

Ομόνοια 29ης Μαΐου: Μπρολ, Ντεσλάντες, Χέιλεν, Γκαρσία, Ράμος, Ψάλτης, Γουήλερ, Σαμπανάτζοβιτς, Καρπ, Φερνάντες, Τρούγιτς.

Στον πάγκο οι: Στρέζος, Κονομής, Ανδρέου, Φαμπίνιο, Γαβριηλίδης, Παττίχης, Πική, Ποντικός, Παύλου, Μπέλα.

Πάφος: Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Μπρούνο, Κίνα, Ζάιρο, Σίλβα, Τάνκοβιτς, Λούκασεν, Σούνιτς, Ντράγκομιρ, Πέπε.

Στον πάγκο: Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πηλέας, Νατέλ, Ζάζα, Τανλόνγκο, Μπουκαμίρ, Ναμ, Άντερσον, Ποντέλο, Ηλία, Κορέια

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα