Ομόνοια: Με Μασούρα βασικό και έξι αλλαγές ενόψει Καρμιώτισσας

Ομόνοια: Με Μασούρα βασικό και έξι αλλαγές ενόψει Καρμιώτισσας

Newsroom
omonoia
Με έξι αλλαγές θα παρατάξει την ομάδα του ο Βάλντας Νταμπράουσκας κόντρα στην Καρμιώτισσα, συγκριτικά με τις επιλογές του στην πρόσφατη ήττα από την Χαρτς.

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει στις 19:00 την Καρμιώτισσα στο στάδιο «Αμμόχωστος - Επιστροφή» για την 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας και οι ποδοσφαριστές του θέλουν να δώσουν απαντήσεις στους φιλάθλους των «πρασίνων», μετά τις δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από Άρη(2-0) και ΕΝ Παραλιμνίου(0-1), αλλά και την πρόσφατη Ευρωπαϊκή ήττα στην Σκωτία από την Χαρτς(2-0).

Εκτός διάθεσης του Λιθουανού προπονητή είναι ο Στέφαν Γιόβετις, καθώς έμεινε εκτός αποστοής λόγω ενοχλήσεων. Επιστροφή στην αποστολή για τον Ρομάν Μπεζούς.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» πραγματοποίησε έξι αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Χαρτς. Συγκεκριμένα έδωσε φανέλα βασικού στους Μασούρα, Παναγιώτου, Κούσουλο, Εβάντρο, Λοΐζου και Κακουλλή, έναντι των Ντιούνκου, Ελάντερ, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Σίμιτς και Στεπίσνκι.

 

Αναλυτικά η ενδεκάδα:

Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Μασούρας, Χαμάς, Μάριτς, Κούσουλος, Εβάντρο, Λοϊζου, Σεμέδο, Κακουλλή

Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Στεπίνσκι, Λανγκ, Μουσιαλόφσκι, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Μπεζούς, Αλιούμ.

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα